Gespleten haarpunten? Ontdek de nieuwe Split Ends Rescue-lijn van Dove!

Geplaatst op: 23-08-2013

Gespleten haarpunten? Ontdek de nieuwe Split Ends Rescue-lijn van Dove!

Je haren kunnen droog, broos, dof en beschadigd raken door de zon, zeewater, chloor, veelvuldig stylen en föhnen, kleuren en blonderen. Gespleten haarpunten zijn hier vaak het gevolg van. Om je gespleten haarpunten weer een gezonde en mooie uitstraling te geven komt Dove met de oplossing: de nieuwe Split Ends Rescue-lijn.

De drie verzorgingsproducten van de nieuwe haarverzorgingslijn van Dove zorgen ervoor dat je haren zachter, gladder en mooier worden en gespleten haarpunten sterk verminderd.

Met Active Sealing Serum

De Split Ends Rescue-lijn voedt en hydrateerd het haar diep van binnen en herstelt haar vanaf de wortel tot diep in de puntjes. Het herstelt maar liefst 80% van je gespleten haarpunten na slechts drie keer gebruiken. Gebruik de producten samen zodat ze elkaar kunnen versterken. Het Active Sealing Serum in de nieuwe producten hecht de uiteinden van de haarschacht weer aan elkaar waardoor droge ruwe punten tot het verleden behoren. Het haar wordt heerlijk zacht, glad, valt mooi soepel en ziet er gezond en stralend uit.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave on-behandeling die je niet hoeft uit te spoelen.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief