Geschenkverpakkingen voor Vaderdag met EK gadgets

Geplaatst op: 05-06-2012

Geschenkverpakkingen voor Vaderdag met EK gadgets

Het EK begint bijna en zondag 17 juni is het Vaderdag, dit kun je perfect combineren met Nivea for Men geschenkverpakkingen met heerlijke verzorgingsproducten en sportieve gadgets die geïnspireerd zijn op het aankomende EK.

Ook leuk voor andere momenten tijdens het EK zoals verjaardagen, als bedankje of zomaar om hem te verrassen.

Nivea for Men Vitality Fresh set met stressvoetbal

Verliest jouw vader, man of vriend zich door zijn gedrevenheid weleens in een wedstrijd? Met deze heerlijke set komt hij weer tot zichzelf en kan hij overtollige stress eenvoudig kwijtraken tijdens het EK door even met de Nivea for Men Stressvoetbal te spelen. Nieuwe energie opdoen kan het beste onder de douche met de Nivea for Men Vitality Fresh Douchegel met oceaanmineralen die de huid hydrateren en een kruidige, mannelijke geur heeft. De giftset is voorzien van een stickerboekje voor een persoonlijke boodschap.

Nivea for Men Sport set met Oranje T-Shirt voor EK

Waar kun je papa de komende weken met het EK nu blijer en trotser mee maken dan met een echt oranje Papa-1 T-shirt? Dit pakket is de beste voorbereiding op het komende Europees kampioenschap voetbal en slechts tijdelijk verkrijgbaar. Naast een Oranje Papa -1 T-shirt bestaat het Oranje Vaderdagpakket uit Nivea for Men Sport Douchegel en Sport Deodorant die je de gehele dag het energieke gevoel geeft van na het sporten. Mineralen en vitaminen revitaliseren ondertussen de huid en geven deze nieuwe energie.


Consumentenadviesprijzen

  • Nivea for Men Vitality Fresh set € 5,99, permanent verkrijgbaar
  • Nivea for Men Sport + Shirt set € 11,99, speciaal voor vaderdag

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief