Geniet van de lente met vogelgeluiden uit de natuur

Geplaatst op: 23-03-2012

Geniet van de lente met vogelgeluiden uit de natuur

Wil je het echte lentegevoel creëren? Luister dan naar de schoonheid van de natuur met de mooiste vogelgeluiden waardoor je op elke plek het gevoel krijgt alsof je heerlijk buiten bent.

Natuurgeluiden zijn een ideale achtergrond bij studie of meditatie doordat ze verkeerslawaai en andere storende geluiden neutraliseren, ze creëren een rustige omgeving en helpen je ontspannen.

Haal de natuur in huis

Met de Gentle Birdsong van de Sounds of the Earth Serie van Oreade haal je de natuur in huis en kun je heerlijk en ontspannen genieten van de vogelzang van verschillende kleine vogels, zoals een roodborstje, merel, leeuwerik, koekoek, tuinfluiter, vink, lijster en huismus.

Ongerepte en breekbare geluiden

Deze rustige cd bevat alleen natuurgeluiden, zonder toegevoegde zang, muziek of andere achtergrondgeluiden. De cd's in deze serie laten je deel uitmaken van de ongerepte en breekbare geluiden van de natuur. De Sounds of the Earth serie bestaat uit meer dan 35 prachtige cd's zoals Birds in the Rainforest, Dolphins, Ocean Waves, Wales, Wolves, Sounds of the Night, Waterfall en Soft Ocean Sounds.


Consumentenadviesprijs

  • Oreade cd Gentle Birdsong   € 12.00

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief