Geniet van de bloemige geursensatie met de vernieuwde Vogue Women

Geplaatst op: 18-07-2012

Geniet van de bloemige geursensatie met de vernieuwde Vogue Women

De vernieuwde Vogue Women Parfum Deodorant en Cream Showers laten aan de buitenkant van de verpakking zien hoe de heerlijke parfums ruiken, zo grijp je nooit meer naar de verkeerde verpakking!

Met 6 heerlijk geurende en verschillende parfums is er een Vogue Women voor iedere vrouw. Ruiken en zien, dat maakt je geurbeleving compleet.

6 topgeuren

De verzorgingslijn van Vogue Women zijn gekoppeld aan kernwoorden en bestaat uit 6 verschillende geuren; Enjoy, Etoile, Extravagant, Hypnotic, Rêve Exotique en Romantic Style.

  • Enjoy: Romantisch & Verleidelijk? Dan is deze geur iets voor jou want het romantisch en bloemig parfum zorgt dat je jezelf verleidelijk mooi voelt!
  • Etoile: Stralend en Betoverend? Dan vind je deze geur vast heerlijk! Een zachte en sensuele geur die jou van top tot teen vrouw laat voelen!
  • Extravagant: Extravagant & Uitdagend? Vogue Women heeft speciaal voor de zelfverzekerde vrouw die sterk in het leven staat de Extravagant ontwikkeld.
  • Hypnotic: Sensueel en mysterieus? Hypnotiseer jezelf en je omgeving met de sensuele geurbeleving van Hypnotic met een geurnoot van passiebloem en zonnige warmte van Sambac Jasmijn.
  • Rêve Exotique: Verleidelijk en exotisch? Voel jij jezelf altijd exotisch en wil je dat iedereen dat weet? Onderstreep dan je persoonlijkheid met de Rêve Exotique met exotische bloemen en zachte watergeur voor een exotische geurbeleving!
  • Romantic Style: Glamorous en stijlvol? Ben jij altijd stijlvol en glamorous, dan zal de Romantic Style van Vogue jouw geur zijn. Deze onweerstaanbare nieuwe geur is zonder meer uitgesproken stijlvol en gedurfd, kortom: voor vrouwen van de wereld!

Zonder parabenen en zeepvrij

Vogue Women deodorant en cream shower zijn zacht voor de huid en bevatten geen nitro- en polycyclische musken, aluminium chloorhydraten en parabenen. Bovendien laat de deodorant geen witte strepen achter en is de cream shower zeepvrij.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Vogue Women Parfum Deodorant  € 2,95/150 ml
  • Vogue Women Cream Shower  € 2,95/200 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief