Geniet nu nog langer van je stralende blonde lokken met John Frieda!

Geplaatst op: 10-06-2013

Geniet nu nog langer van je stralende blonde lokken met John Frieda!

Als je net je haar gekleurd hebt wil je zo lang mogelijk genieten van je frisse blonde kleur. Maar gekleurd haar vervaagt sneller en na enige tijd wordt het doffer en glanst het minder. Toch wil je je blonde kleur zo lang mogelijk fris, soepel en stralend houden.

De twee nieuwe producten van John Frieda, Everlasting Blonde, hebben een speciale kleurbehoudende formule die helpt om je stralende blonde lokken zo lang mogelijk mooi te houden.

Met saffloerolie en bergamot extract

De nieuwe Sheer Blonde Everlasting Blonde Shampoo en Conditioner van John Frieda zorgen dat je blonde lokken langer haar kleur behouden zodat je nog langer plezier hebt van je blonde haarkleur. De producten bevatten saffloerolie en bergamot extract die zorgen voor een rijke frisse kleur, zachte textuur en beschermen tegen het vervagen van de kleur. Na gebruik is het haar makkelijk uit te kammen, in model te brengen en straalt meer dan ooit. Zo lijkt het alsof je net terug komt van de kapper!

Nieuwe uitstraling Sheer Blonde lijn

Met de twee nieuwe producten Sheer Blonde Everlasting Blonde Shampoo en Conditioner heeft John Frieda haar Sheer Blonde lijn, speciaal voor blond haar, verder uitgebreid en zijn de verpakkingen van de lijn voorzien van een nieuwe uitstraling.

 

Consumentenadviesprijzen

  • John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde Shampoo  € 9,14/250 ml
  • John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde Conditioner  € 9,14/250 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief