GelColor by OPI bekroond met Holland Beauty Award

Geplaatst op: 24-04-2013

GelColor by OPI bekroond met Holland Beauty Award

Afgelopen maandag 22 april vond weer de uitreiking plaats van de Holland Beauty Awards, georganiseerd door Sanoma Media en Styletoday. Een deskundige jury bestaande uit hoofd- en beautyredacteuren van o.a. Marie Claire, Nouveau, Beau Monde en Styletoday hebben alle nieuwe beauty producten van 2012 getest en daaruit de allerbeste producten genomineerd!

OPI was maar liefst genomineerd in twee categorieën: The Man with the Golden Gun, in de categorie 'Nagels' en GelColor by OPI in de categorie 'Salonproducten'. Ruim 240.000 lezeressen brachten hun stem uit en verkozen GelColor by OPI tot winnaar!

Beste salonproduct bij Astir Awards

GelColor by OPI is nog maar net een jaar op de markt en nu al bekroond met 2 prestigieuze awards! Want eerder dit jaar verkoos de vakjury van de Astir Awards dit product al tot beste salonproduct. Nu mag GelColor by OPI zich ook nog eens winnaar van de Holland Beauty Award voor beste salonproduct noemen! Een echte blijk van waardering vanuit de consument dus!

GelColor by OPI

Deze innovatieve productlijn biedt lang houdende kleur voor je nagels en bestaat uit 100% gel. GelColor heeft een onvergelijkbare, optimale hechting en de gekozen OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI draagt als een gel en voelt en ziet eruit als nagellak. Aanbrengen door een beauty professional is in een handomdraai gebeurd door de ultrasnelle revolutionaire LED technologie. Echt innovatief is het feit dat de natuurlijke nagel niet wordt belast; tijdens de behandeling hoeven nagels niet ontvet te worden met een vijl. En omdat de kleur direct droog is, beschadigt deze niet. Verwijderen kan snel en eenvoudig thuis met de producten die OPI speciaal daarvoor ontwikkelde.

GelColor behandelingen

OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten, parfumeriezaken en bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over adressen waar behandelingen met GelColor by OPI worden gegeven: www.opi.nl of OPI Nederland, tel. 0492-552507.

 

Op de foto Anja Happé-Lensen, directrice én nagelexpert van OPI Nederland met de felbegeerde Holland Beauty Award.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief