Gekozen project van hannah: ASSEJA in Kameroen

Geplaatst op: 26-07-2012

Gekozen project van hannah: ASSEJA in Kameroen

hannah SIRC heeft zich het afgelopen half jaar samen met haar huidcoaches intensief ingezet voor de Stichting Stop Kindermisbruik. Deze actie was een initiatief van Monica van Ee, directeur van hannah SIRC, voor haar 50e verjaardag.

Op 5 mei, Bevrijdingsdag jl. heeft dit geresulteerd in een bedrag van maar liefs  € 33.000,-!

Gekozen voor ASSEJA

In samenwerking en overleg met Stichting Stop Kindermisbruik is er voor de opbrengst van de actie "Geef een kind een kans" gekozen voor een partner in Kameroen, ASSEJA. In samenwerking met Stop Kindermisbruik helpen zij kinderen die slachtoffer zijn van kinderhandel en geven hun de kans op een betere toekomst. Dit project sluit dus heel goed aan op huidcoach- actie!

Kans op een betere toekomst

In Kameroen zijn het met name meisjes die slachtoffer zijn van kinderprostitutie, uitbuiting of een verhoogd risico lopen slachtof­fer te worden. Zij krijgen onderdak, onder­wijs, beroepstrainingen, stage en hulp bij het starten van een eigen bedrijf door o.a. de voorziening van een microkrediet. Hierdoor worden zij in staat gesteld om zichzelf in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Dit betekent het verschil tussen een leven op straat en een kans op een betere toekomst!

De kosten per kind zijn ongeveer € 750,- per jaar en met de bijdrage van hannah SIRC en de deelnemende huidcoaches kunnen er maar liefst 47 meisjes per jaar gered worden!

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief