Gekkenhuis bij opening DA Drogisterij & Parfumerie Woudenberg

Geplaatst op: 11-06-2012

Gekkenhuis bij opening DA Drogisterij & Parfumerie Woudenberg

Sinds vorige week vrijdag 8 juni, heeft Woudenberg de beste drogisterij en parfumerie van Nederland: de eerste geheel vernieuwde DA winkel in het nieuwe DA formuleconcept opende haar deuren! En dat is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Want ruim voor de opening verzamelde zich een grote menigte voor de winkel. Ondernemer Berend Treur en franchiseorganisatie DA zijn trots en tevreden met het openingssucces!

Nieuw formuleconcept

De winkel in Woudenberg is de eerste DA Drogisterij & Parfumerie die geopend wordt in het nieuwe formuleconcept. Een onderscheidend, nieuw, aantrekkelijk, eigentijds concept waarin vrouwen zich ondersteund voelen om het maximale uit al hun zorgrollen te halen: zorgen, verzorgen, verwennen en verleiden.

Metamorfose

De winkeluitstraling heeft een metamorfose ondergaan: de speciaal voor DA ontwikkelde boulevard leidt je als een tijdschrift door de winkel. Op ooghoogte zijn de nieuwe trends, praktische informatie en tips aangebracht. De etalage is de cover van het magazine. Iedere acht weken worden zowel etalage als boulevard vernieuwd en aangepast aan actuele thema's. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten.

Voorafgaand aan de opening voor het winkelend publiek hebben collega DA-ondernemers en de leveranciers de winkel bezocht.

Positieve reacties

De openingsactie, voor de eerste 100 betalende klanten gratis een goed gevulde goodiebag t.w.v. 50 euro, was binnen no-time uitgegeven. In allerijl werd voor de overige wachtenden nog een nieuwe voorraad goodiebags ingezet. De reacties van de consument waren zonder uitzondering positief: de nieuwe winkel wordt door de klanten als mooi, overzichtelijk, vernieuwend en toch vertrouwd ervaren.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief