Geef je huid rondom de ogen extra aandacht

Geplaatst op: 24-04-2012

Geef je huid rondom de ogen extra aandacht

De huid rondom je ogen is gevoelig voor zon en droge lucht, je oogzone mag je in de zomer dan ook extra meer verwennen en verzorgen. Naast een goede oogcrème, hoort daar ook een zachte maar effectieve remover bij.

Het natuurlijke huidverzorgingsmerk Ahava heeft speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen de Extreme Firming Eye Cream en de Eye Makeup Remover ontwikkeld.

Verstevigt en vermindert rimpels

Speciaal voor de verzorging van de delicate huid rond de ogen adviseert Ahava de Extreme Firming Eye Cream. Net als de andere producten in de Time to Revitalize lijn bevat de crème Ahava's Osmoter en Extreme Complex. De gepatenteerde combinatie van drie Himalayaanse extracten, Tibetaanse Goji bes, Himalayaans framboos extract en IJslands mos, biedt samen met de Dode Zee mineralen een unieke, natuurlijke en onverwachte combinatie. Deze zorgt voor een antioxidatief synergetisch effect dat de huid beschermt tegen veroudering door elementen van buitenaf. Extreme Firming Eye Cream vermindert rimpels en verstevigt de delicate huid rond de ogen op significante wijze.

Irriteert de huid niet

De nieuwe Eye Makeup Remover van Ahava is een heerlijk zachte oogmakeup remover die het gebied rond de ogen vlekkeloos schoon maakt zonder de huid te irriteren. In de zomer gebruiken we vaak waterproof makeup, die moeilijker te verwijderen is. Rode vlekken en branderige ogen is niet langer nodig; met Ahava's formule van olie en water kun je alle soorten makeup makkelijk wegnemen. Ook wordt de huid rond de ogen gevoed met kruiden extracten en maakt de Eye Make Up Remover de huid soepel en zacht zonder vet aan te voelen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Ahava Eye Make Up Remover   € 16,95/125 ml
  • Ahava Extreme Firming Eye Cream   € 44,95/15 ml

 

De producten van Ahava zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek en Ahava beautysalons.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief