Gamila Secret Wild Rose Cleansing Bar voor een zachte en stralende huid

Geplaatst op: 14-02-2014

Gamila Secret Wild Rose Cleansing Bar voor een zachte en stralende huid

Gamila Secret staat bekend om haar 100% natuurlijke Cleansing Bar, een reiniging die behalve reinigende kwaliteiten ook helende kwaliteiten bezit voor je huid. De Cleansing Bar Wild Rose van Gamilia is voor Valentijnsdag het ultieme verwen geschenk, het heeft namelijk de heerlijke geur van rozen...

De Cleansing Bar Wild Rose is geschikt voor de droge, normale en gecombineerde huid en bevat onder ander een hoog gehalte aan vitamine C.

Voorkomt vroegtijdige veroudering

De Cleansing Bars van Gamila hebben genezende, verzachtende en voedende eigenschappen die zorgen voor een stralende huid. De Wild Rose ontgift, verzacht, verstevigt en herstelt de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering. Ook voor de gevoelige huid is deze Cleansing Bar uitermate geschikt.

Hoe gebruik je Gamila Wild Rose Cleansing Bar?

Wild Rose Cleansing Bar van Gamila activeer je onder warm water. Wrijf de bar zachtjes over je gezicht en lichaam en masseer daarna met je handen de crèmige emulsie in de huid en laat het ongeveer 30 seconden intrekken. Spoel vervolgens je gezicht en lichaam goed af en dep het het droog met een zachte handdoek.

 

Consumentenadviesprijs

  • Gamila Secret Wild Rose Cleansing Bar  € 29,95

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief