Ga helemaal in shape het najaar in!

Geplaatst op: 26-09-2011

Ga helemaal in shape het najaar in!

Heb jij jouw beautyplan voor de rest van 2011 al klaar liggen? Hierin mogen de Intimate Shaping Tools van Ladyshape zeker niet ontbreken. Dit nieuwste hulpmiddel voor de persoonlijke verzorging zorgt er voor dat je nu ook het intiemste deel van je lichaam eenvoudig, mooier maakt.

Samenwerking met Trophax B.V.

Na de succesvolle introductie in september 2010 van de Intimate Shaping Tool Brazilian en Triangle heeft Ladyshape besloten om vanaf 16 september 2011 te gaan samenwerken met Trophax B.V. uit Zwijndrecht. De 3 Ladyshape producten passen goed bij de andere producten in het VROUWEN - assortiment van Trophax B.V., zoals het Femidom vrouwencondoom, de Wellness Soft Comfort tampons en de Vagitherm. Gezamenlijk gaat er gewerkt worden om een snelle groei en optimale distributie van deze 3 unieke producten te realiseren.

Makkelijk en snel

Scheve streepjes- Brazilians en driehoeken zijn eindelijk verleden tijd. Met de Intimate Shaping Tools scheer je gemakkelijk en snel een super mooi, recht streepje, een strak driehoekje of een perfect hartje in het schaamhaar. De sjablonen hebben een stijlvol design, glijden niet weg, voelen zacht aan en zijn perfect gevormd naar je lichaam. Uit een enquête onder de gebruiksters blijkt vrouwen enthousiast zijn over het gebruik van de sjablonen.

Het gebruik

De sjablonen hebben een gepatenteerde zogenoemde "spanring" die de huid strak trekt zodat je met één hand het sjabloon kunt vasthouden en met de andere hand kunt scheren. Plaats het sjabloon recht op je schaamstreek en scheer de haartjes om het sjabloon weg. Door naast én van de schuine zijden van het sjabloon af te scheren kun je de mooiste contouren scheren en ontstaat er een veel mooier model dan wanneer je zonder sjabloon scheert.

Verschillende vormen

Het is goed om rekening te houden met de vorm van het scheermesje. Het plastic deel om de mesjes bepaalt, het scheergemak, de breedte en het resultaat. Rechthoekige (scherpe) wegwerp scheermesjes zonder brede plastic zijkanten om de mesjes zorgen voor de mooiste contouren.

 

Consumentenadviesprijs

  • Ladyshape Intimate Shaping Tools vanaf € 9,95, verkrijgbaar bij Etos, DIO en binnenkort ook bij DA.

 

De sjablonen zijn ook verkrijgbaar via www.ladyshape.com

 

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief