Full Repair van John Frieda de winnaar in categorie Best Hair

Geplaatst op: 08-02-2013

Full Repair van John Frieda de winnaar in categorie Best Hair

Afgelopen dinsdag werden de Beauty Astir 2012 uitgereikt aan de beste cosmeticaproducten van het jaar. De Full Repair lijn van John Frieda won de Beauty Astir 2012 in de categorie Best Hair.

De Beauty Astirs worden elk jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het afgelopen jaar.

Oplossing voor beschadigd haar

De haarverzorgingslijn Full Repair is verrijkt met Inca Inchi olie en biedt een gerichte oplossing voor beschadigd, overbehandeld haar dat herstel nodig heeft. Het haar wordt zijdezacht en glanzend zonder te verzwaren en krijgt een full body style met een natuurlijke beweging.

De jury over John Frieda Full Repair

Het juryrapport was niets dan lovend over de haarverzorgingslijn van John Frieda: "Ons haar heeft best wat te verduren: we stylen, föhnen, kleuren, touperen en borstelen er wat op los tegenwoordig. Resultaat: overbehandeld haar. John Frieda zorgt dat al die uitgebluste bosjes tenminste weer een beetje pit krijgen. Lees: het wordt voller, soepeler en sterker, zonder je haar te verzwaren - wat vrij uitzonderlijk is voor dit soort grondige herstellende verzorgingsseries. Kortom: het werkt (meer volume), het is betaalbaar en komt uit de koker van ‘s werelds aardigste kapper."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief