Frizz-Ease Lightweight Solution gaat pluizen tegen zonder te verzwaren

Geplaatst op: 25-01-2012

Frizz-Ease Lightweight Solution gaat pluizen tegen zonder te verzwaren

Wanneer je fijn tot medium pluizig haar hebt heeft je haar behoefte aan producten die het pluizen tegengaan zonder het haar te verzwaren en waar je ook makkelijk mee kunt stylen.

De nieuwe Frizz-Ease Lightweight Solution van John Frieda temt pluizig haar en beschermt bovendien ook tegen de hitte van stylingapparaten!

Pluis-controle en hittebestendig

De Frizz-Ease Lightweight Solution is een lichtgewicht niet-vette formule die je makkelijk over het haar kunt verdelen zonder het te verzwaren. De dual-phase fluid bestaat uit een transparante olie-achtige olie die het puis tegengaat en het haar van buitenaf hydrateert, het blauwe deel is op basis van water en hydrateert het haar van binnenuit. Het resultaat is gewichtloos pluisvrij haar die makkelijk is te stylen en het haar beschermt tegen de hitte!

Het gebruik

Na het wassen van je haren schud je voor gebruik de Frizz-Ease Lightweight Solution om de twee delen te activeren. Breng 10 druppels aan op je handpalmen, wrijf ze tegen elkaar en breng het gelijkmatig aan op het handdoekdroge haar. Nu kun je je haar stylen zoals je wenst.

Consumentenadviesprijs


Voor beschadigd en overbehandeld haar is er nu ook de nieuwe Full Repair van John Frieda!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief