Frisse en stralende teint tot wel 16 uur

Geplaatst op: 24-10-2011

Frisse en stralende teint tot wel 16 uur

Wanneer je een foundation gebruikt blijft het meestal alleen de eerste uren goed zitten, vaak heb je geen tijd om je make-up voortdurend bij te werken. Etos komt daarom met de Long Lasting Foundation.

Met abrikozenolie en appelextract

Een verzorgde en egale huid is de basis van een mooie uitstraling. Een goede foundation die lang houdt is daarom een uitkomst voor iedere drukbezette vrouw. Etos voegt vanaf volgende week een Long Lasting Foundation toe aan het assortiment die abrikozenolie en appelextract als ingrediënten bevat waardoor je de hele dag verzekerd bent van een frisse en stralende teint en de hele dag mooi blijft zitten.

Dekking tot wel 16 uur

Een goede foundation zorgt voor een egale en stralende huid, zonder dat je het gevoel hebt dat je een 'masker' draagt. Etos Long Lasting Foundation geeft je een natuurlijke en verzorgde teint die tot wel 16 uur lang blijft zitten en bovendien ook dekkend genoeg is om rode vlekjes of oneffenheden in je gezicht te egaliseren. De nieuwe Long Lasting Foundation is verkrijgbaar in vier tinten.

 

 

Verkoopprijs

  • Etos Long Lasting Foundation  € 6,99, verkrijgbaar vanaf maandag 31 oktober (tijdelijk in de actie t/m 13 november met 25% korting;voor € 5,24)

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief