Foxcosmetics valt opnieuw in de prijzen

Geplaatst op: 09-03-2012

Foxcosmetics valt opnieuw in de prijzen

Maandag 12 maart is het dan zover, dan worden de winnaars bekend gemaakt van de felbegeerde Beauty Awards. "Een neusje voor kwaliteit", zo omschreef de jury Foxcosmetics, en niet voor niets... want ook vorig jaar was Foxcosmetics genomineerd voor een Beauty Award.

Vorig jaar won Foxcosmetics de 2e prijs van de Beauty Innovation Press Award met de gezichtspoeder van Tegoder Cosmetics. Ook dit jaar valt Foxcosmetics opnieuw in de prijzen.

Telomere DNA Intensive Repair en Ion-therapy-wand

Dit jaar werd door Foxcosmetics de Telomere DNA Intensive Repair alsook de Ion-therapy-wand uit de Advanced Line van Eve Taylor naar voren geschoven. De Telomere DNA Intensive Repair is een subliem product met een geavanceerde formule die de natuurlijke bescherming van de huid verbetert. Een geweldige crème die bij niemand mag ontbreken. De Ion-therapy-wand is een ideaal en handzaam "apparaat" dat er voor zorgt dat alle producten dieper in de huid worden opgenomen. Een echte must have voor iedereen.

Een van de drie finalisten

Ook de jury was overtuigd van deze producten en daarop volgende dan ook de nominatie voor deze Beauty Innovation Award. Afgelopen woensdag werd bekend dat Foxcosmetics bij de laatste 10 genomineerden hoorden en inmiddels hebben zij ook het bericht gekregen dat ...Foxcosmetics behoort tot de 3 finalisten! Alleen de laatste 3 genomineerden gaan door naar de finale van de derde editie van de Beauty Awards die plaatsvindt op maandag 12 maart a.s. in Studio 21 te Hilversum.

Foxcosmetics is uiteraard apetrots en bedankt alle dépositaires voor het vertrouwen want zonder hun was dit niet gelukt! Uiteraard wordt iedereen op de hoogte gehouden van het vervolg. 

Beauty Trade Special

Foxcosmetics staat ook op de Beauty Trade special stand 12.A024, van 24 tot en met 26 maart in de Jaarbeurs te Urecht. 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief