Fox Cosmetics aanwezig op de Beauty Trade Special

Geplaatst op: 18-03-2011

Fox Cosmetics aanwezig op de Beauty Trade Special

Fox Cosmetics is aanwezig op de Beauty Trade Special van 26 t/m 28 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, tijdens de beurs zijn er verschillende beursaanbiedingen van zowel Alissi Brontë als Tegoder Cosmetics!

Demonstraties

Op de beurs worden demonstraties gegeven van de nieuwe behandelingen van Thalissi van o.a de anti-stress bamboo facial, waarbij bamboestokje de hoofdrol hebben. Deze hydraterende gezichtsbehandeling heeft een liftend effect en een hoofdhuidmassage is onderdeel voor het verbeteren van de huidreceptoren. Dit heeft een gunstig effect op lichaam en geest. Tevens worden er ook demonstraties gegeven met de CVGM het apparaat voor virtuele mesotherapie, microdermabrasie, vacuumzuigtherapie en kleurentherapie!

De Sea-Caresses treatment

Ook is er een demonstratie van de Sea-Caresses treatment, een lichaamsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende zeeschelpen op een ontspannende muziek, zodat de client zich totaal zal ontspannen. De energie van deze schelpen hebben een kalmerend en ontspannend effect, gecombineerd met Thalissi producten stimuleert het de voeding, zuurstof en de cellulaire regeneratie van de huid. Een ultieme welnessbehandeling.

Nieuwe producten

Op de beurs worden alle nieuwe producten en de make-up van Alissi Brontë getoond samen met de nieuwe producten van Tegoder Cosmetics zoals de Ebony Skin Lijn (een speciale lijn voor de donkere huid) en de Menslijn. En tijdens de beurs kun je kans maken op een week verblijf in een vakantievilla in Portugal. Dus kom langs op de Beauty Trade Special bij Fox Cosmetics in Hal 12 Stand D039!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief