Fluweelzachte holistische gezichtspoeder op basis van essentiële oliën

Geplaatst op: 10-03-2011

Fluweelzachte holistische gezichtspoeder op basis van  essentiële oliën

Nieuw en uniek is TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils for Face voor een zijdezachte finish en een subliem egale teint!

Wellnessverhogende en weldadig aromatische afsluiting

Nieuw en uniek is TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils for Face! Dit fluweelzachte holistische gezichtspoeder op basis van verfijnde en subliem geurende essentiële oliën staat garant voor een regelrechte wellnessverhogende en weldadig aromatische afsluiting van iedere gezichtsbehandeling of professionele make-up!

Mix van verschillende werkstoffen

Essentiële oliën bestaan uit een mix van verschillende werkstoffen die afkomstig zijn van planten, bloesems, bomen, kruiden, specerijen, zaden en soms zelfs van dierlijke oorsprong (zoals muskus en amber). Het zijn werkstoffen die een zeer intense, aromatische geur. Essentiële oliën zijn niet oplosbaar in water maar wel in alcohol, wassen en plantaardige oliën. In aanraking met zuurstof oxideren ze.

Nieuw, uniek én innovatief dankzij de holistische werking op huid én geest!

TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils is een voor de professionele schoonheidsmarkt uniek en innovatief nieuw holistisch product. De formule bestaat uit een neutrale, fluweelzachte en kleurloze poeder, welke werd voorzien van de meest verfijnde en heerlijk geurende essentiële oliën van Geranium, Ylang Ylang, Lavendel en Mandarijn. Het elegante en aromatisch rustgevende, geurende poeder dat op deze manier werd gecreëerd, kan na iedere professionele salonbehandeling of make-up op het gezicht worden aangebracht.

Zijdezachte finish en een subliem egale teint

TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils zorgt voor een letterlijk zijdezachte finish en een subliem egale teint, terwijl de zintuigen plezierig worden geprikkeld door de intens aromatische geurbeleving. Het resultaat? Een fluweelzacht aanvoelende huid met een perfecte matte, gave en zacht stralende teint en een gevoel van totale ontspanning en wellness!

De essentiële oliën in TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils

  • Geranium: heeft een goede invloed op een droge en gevoelige huid 
  • Ylang-Ylang: werkt weerstandverhogend en tegen onzuiverheden
  • Lavendel: werkt kalmerend en verzachtend
  • Mandarijn: werkt zuiverend en gaat een vermoeide huid tegen

 

Verkoopprijs

  • TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils € 33,90/40g


Genomineerd voor de Beauty Award 2011!

De Velvet Face Powder van Tegoder cosmetics is genomineerd voor de Beauty Award 2011!  Op zondag 27 maart worden tijdens een spectaculaire uitreiking de prijzen uitgereikt waarbij zes professionele schoonheidsspecialisten en zes bedrijven strijden om de felbegeerde Beauty Awards van het jaar 2011!

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief