Flapoorstickers nu ook verkrijgbaar in Nederland

Geplaatst op: 28-04-2014

Flapoorstickers nu ook verkrijgbaar in Nederland

Heb je last van flaporen en wil je geen dure en pijnlijke operatie ondergaan? Dan bieden de flapoorstickers van Otostick een uitkomst want deze transparante hypoallergene stickers worden onzichtbaar achter het oor geplaatst en houdt ze in de juiste positie!

De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, zijn volkomen pijnloos en hebben geen bijwerkingen. Een doosje bevat 8 stickers, goed voor ongeveer 1 maand bij normaal gebruik.

Makkelijk en eenvoudig te bevestigen

De stickers kunnen heel makkelijk en eenvoudig achter de oren worden bevestigd en blijven tot wel 7 dagen goed zitten. Je kunt gewoon met de flapoorstickers gewoon slapen, douchen, zwemmen en sporten. 

Ontstaan door ervaring

De flapoorsticker is uitgevonden door een Spaanse moeder. Ze vond het vervelend dat haar kind flaporen had en is het idee gaan uitwerken. Het resultaat is de gepatendeerde Otostick die in Spanje al geruime tijd wordt verkocht. De flapoorstickers zijn geschikt vanaf 3 jaar.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Informatie

Bekijk het instructiefilmpje over de werking van de flapoorsticker. Meer informatie? Ga naar naar www.flapoorstickers.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief