Fitter, slanker en mooier met Innerwave Detox Yoga Concept

Geplaatst op: 24-08-2011

Fitter, slanker en mooier met Innerwave Detox Yoga Concept

Innerwave, bekend van de effectieve thuis- detoxkuren, introduceert haar unieke ‘Innerwave Detox Yoga Concept'. Hierdoor kun je de stress en hectiek van het dagelijkse leven vele malen beter aan en zorg je voor een mooier, gezond, weerbaar, vitaal én slanker lichaam!

Juiste balans

Zowel yoga als detoxen zijn eeuwenoud! Deze twee methodes hebben beiden tot doel om lichaam én geest weer in een juiste balans te brengen. Yoga in combinatie met de Innerwave Detoxkuur zorgt ervoor, dat je deze inwendige reinigingskuur nog beter kunt volhouden. Je organen worden dankzij yoga gestimuleerd om afvalstoffen nog sneller af te voeren en yoga zorgt voor meer ontspanning en zelfbewustzijn. Ervaren yogadocenten zoals Marcel van de Vis Heil, Kasia Vermaire, Frank Verhoef en Jan Denecke hebben het synergetische effect van yoga en detoxen reeds met regelmaat ervaren en bevelen deze combinatie niet voor niets sterk aan.

Voor lichaam én geest

De combinatie van yoga en detoxen volgens het Innerwave Detox Concept zorgt voor een ontspannende en extra reinigende werking. Met beide methodes bereik je de diepste lagen van je lichaam. Bij yoga gebeurt dit door een aandachtige ademhaling in combinatie met weloverwogen uitgevoerde lichamelijke oefeningen. Bij detoxen volgens het uitgebalanceerde Innerwave Detox Concept kom je tevens in contact met je lichaam en wordt er een beroep gedaan op de kracht van je geest. Lichaam en geest krijgen een totale retraite, waarvoor je niet weg hoeft, maar die je in alle rust en privacy thuis kunt ervaren. Beide methodes zorgen voor een verhoogd zelfbewustzijn, een bewustere manier van leven en geven lichaam en geest een natuurlijke metamorfose!

Loslaten, de eerste stap 

Het intensieve reinigingsproces dat de Innerwave Detoxkuur tot gevolg heeft, leidt letterlijk maar vaak ook figuurlijk tot een proces van leren ‘loslaten'. Letterlijk laat je slakken en andere afvalstoffen los en figuurlijk oude emoties en dito gewoonten. Om de kuur vol te kunnen houden heb je doorzettingskracht nodig en yoga kan je hierbij actief helpen. Met behulp van yoga leer je in contact te komen met jezelf. Yoga kan de reinigende organen bovendien extra stimuleren bij het afvoeren van de afvalstoffen die tijdens de Innerwave Detoxkuur vrijkomen. 

 

Meer informatie: www.innerwave.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief