Feestelijke opening Dirx Drogist in Nieuwegein

Geplaatst op: 04-04-2014

Feestelijke opening Dirx Drogist in Nieuwegein

Op woensdag 9 april a.s. om 9 uur 's ochtends opent Dirx Drogist aan de Markt in Nieuwegein haar nieuwste filiaal boordevol lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Deze opening wordt uiteraard feestelijk geopend met muziek en tal van spectaculaire acties.

Goedkoopste en beste Drogist van Nederland

Voor drogisterijmanager Carolien Schuitmaker en haar team is het aftellen geblazen. Want de ervaring in filialen elders leert, dat het vanaf 9 april storm loopt. En dan telt voor het team nog maar één ding: ook in Nieuwegein bewijzen dat Dirx Drogist niet zomaar de goedkoopste drogist van Nederland is! In 2013 zijn ze ook voor de vierde keer verkozen tot 'Beste Drogist van Nederland'.

Gecertificeerde drogisterij

Het filiaal in Nieuwegein is vanaf de dag van de opening gecertificeerd voor de verantwoorde verkoop van zelfzorggeneesmiddelen. Carolien Schuitmaker is daarnaast zelf gediplomeerd drogist. "Wat Dirx onderscheidt van onze concurrenten is dat we de laagste prijzen en de meest aantrekkelijke aanbiedingen weten te combineren met een hoge klantvriendelijkheid en uitstekende vakkennis. Dirx bewijst dat de laagste prijs en uitstekende service prima samengaan."

Speciale kleurwedstrijd

Naast de speciale openingskrant die in de wijde omgeving huis aan huis is verspreid organiseert Dirx Drogist ook een leuke kleurwedstrijd waar 5 prijzen zijn te winnen met als hoofdprijs een reis naar Disneyland Parijs voor het gehele gezin ter waarde van 1.000 euro! De kleurplaat kan in de nieuwe winkel worden opgehaald en worden ingeleverd tot uiterlijk zaterdag 19 april.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief