Fa introduceert Nutri Skin

Geplaatst op: 03-03-2011

Fa introduceert Nutri Skin

Fa heeft een nieuwe verzorgende lijn erbij: Nutriskin, met 7 verzorgende ingrediënten die je huid verzorgen, hydrateren en beschermen!

Nutri Skin douche

Deze bijzondere heerlijke romige douchecrème bevat een uniek complex van 7 verzorgende voedingsstoffen die je huid intensief verzorgen waardoor je een onweerstaanbare zachte gladde huid krijgt! De douchecrème is huidvriendelijk en dermatologisch getest. Verkrijgbaar in de geur Witte Perzik, Acai Berry en Groene Thee.

Nutri Skin bodylotion

Door de 7 zorgzame voedingsstoffen verbetert het de elasticiteit van je huid en zorgt voor een hydratatie van 48 uur!  De lotion heeft een frisse en lichte textuur en trekt snel in de huid. Verkrijgbaar in dezelfde geuren als de douche; Witte Perzik, Acai Berry en Groene Thee. Zo kun je nog extra lang na genieten van je douche met deze bodylotion in dezelfde geur!

Nutri Skin deodorant

De deodorant is verkrijgbaar in roller en spray en is ook weer verrijkt met 7 verzorgende voedingsstoffen waardoor je bij gebruik geen droge huid krijgt wat je van de meeste deo's wel krijgt. Deze deo verzorgt,is zacht en huidvriendelijk voor de huid, dermatologisch getest én biedt 48 uur bescherming tegen vervelende transpiratiegeurtjes. Verkrijgbaar in de varianten Maximum Protect, Invisible Control en Natural Fresh. Zo ga je zorgeloos het voorjaar en de zomer tegemoet!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief