Eye Candy kunstwimpers nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Geplaatst op: 07-12-2012

Eye Candy kunstwimpers nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Ga je voor natuurlijk, volumineus of dramatisch? Met Eye Candy kunstwimpers die gemaakt zijn van echt haar bepaal je zelf je look want niets is te gek voor Eye Candy!

Creër je eigen look met Eye Candy

Eye Candy, het Britse topmerk voor kunstwimpers, is razend populair en favoriet bij Britse celebs en make-upartiesten. Sinds afgelopen maand zijn ze nu ook in Nederland geïntroduceerd. Nu kun je zelf je eigen look creëren want Eye Candy kunstwimpers zijn makkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar.

  • Eye Candy Naturalise geven je wimpers extra volume en lengte en zorgen voor een intensere blik
  • Eye Candy Dramatise geeft je onmiddellijk een heerlijk glamoureffect en is perfect voor de komende feestdagen
  • Eye Candy Volumise zorgt voor een fantastisch volume en perfecte lengte


Hoe breng je de kunstwimpers aan?

Het aanbrengen van de kunstwimpers is heel makkelijk. De Britse topvisagiste Ariane Pool heeft een simpele handleiding gemaakt:

  • Stap 1: breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
  • Stap 2: haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
  • Stap 3: draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen - dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.
  • Stap 4: houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).
  • Stap 5: kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.


Ook geschikt voor contactlensdragers

Eye Candy kunstwimpers worden met de hand gemaakt en zijn van echt haar. Daarom zien Eye Candy kunstwimpers er zo mooi en natuurlijk uit en zijn ze zo comfortabel om te dragen, zelfs voor contactlensdragers. De bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Eye Candy wimpers zijn meerdere keren te gebruiken.

 

Consumentenadviesprijs

  • Eye Candy € 7,99 per set. Verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie.

 

Eye Candy zal het Eylure assortiment bij Kuypers Cosmetics vervangen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief