Extra weerstand tijdens de winter met Pure Inventions Cranberry Elderberry

Geplaatst op: 15-10-2012

Extra weerstand tijdens de winter met Pure Inventions Cranberry Elderberry

Tijdens de winter vraagt je lichaam om extra weerstand en bescherming. Pure Inventions introduceert deze winter een nieuw antioxidant shot: Cranberry Elderberry. Deze speciale wintersmaak beschermt je lichaam tegen kwaaltjes die vooral in de winter op de loer liggen.

Cranberry, boordevol anti-oxidanten

Cranberry's zijn supergezond! Ze behoren inmiddels tot de vruchten met het hoogste percentage anti-oxidanten en helpen zo veroudering tegen te gaan. Ze zijn rijk aan mineralen (o.a. kalium, ijzer, en magnesium) en bevatten een hoge dosis vitamine A, B en C. Bovendien ondersteunen cranberry's de nieren en spijsvertering en bevatten ze bewezen werkzame stoffen ter preventie van blaasontsteking.

Elderberry versterkt immuunsysteem

Vlierbessen hebben antivirale eigenschappen en bevatten veel flavonoiden; stoffen die een positieve invloed hebben op het afweersysteem. Vlierbessen, het sap of vlierbesextract wordt van oudsher dan ook gebruikt bij verkoudheid en griep en helpt het lichaam te reinigen en het immuunsysteem te versterken.

Met 100% natuurlijke ingrediënten

Dit product bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten, lactose en cafeïne en bevat geen calorieën, suiker of kunstmatige zoetstoffen. Eerder verschenen smaken van Pure Inventions: Wild Cherry, Apple & Resveratrol, Pomegranate & Acai Berry, Chocolate en Green Tea Original, Raspberry, Pineapple Coconut en Tropical.

Gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. Voeg de inhoud van 2 pipetjes (2 ml) toe aan een glas warm of koud water. Pure Inventions is ook lekker door vruchtensap, melk, thee, muesli, yoghurt, vla, en over ijs of vers fruit.


Consumentenadviesprijs

  • Pure Inventions Cranberry Elderberry  € 45,00/200ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief