Extra weerstand met Echinaforce kauwtabletten

Geplaatst op: 23-08-2010

Ongeveer de helft van alle Nederlanders voelt zich in het winterseizoen regelmatig niet lekker. En bíjna iedereen weet dat een goede weerstand kan helpen om gezond te blijven.

Investeren van de weerstand

Extra weerstand met Echinaforce kauwtablettenToch wil driekwart van de Nederlanders niet al te veel tijd en moeite investeren in het verhogen van de weerstand. Speciaal voor deze - en uiteraard alle andere - mensen heeft A.Vogel weerstand in een praktische kauwtablet gestopt. En dat betekent: lekker (frambozensmaak!), snel én gemakkelijk extra weerstand. De kauwtabletten zijn vanaf half oktober 2010 verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

Nieuwe kauwtabletten

Even kauwen en je weerstand heeft zijn dagelijkse oppepper weer gehad. Dát is het principe van de A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C. Ze zijn op elk moment van de dag en waar dan ook in te nemen, er hoeft niet eens een glas water aan te pas te komen. En dat maakt de nieuwe kauwtabletten tot een welkome aanvulling op het A.Vogel Echinaforce assortiment. De kauwtabletten hebben bovendien een lekkere frambozensmaak.

Gezond blijven óf sneller herstellen na ziekte

De nieuwe Echinaforce kauwtabletten geven dagelijks dat beetje extra weerstand om gezond te blijven óf om sneller te herstellen als je je niet lekker voelt. Dat komt door de hoge dosering Echinacea purpurea; een plant die al sinds jaar en dag bekend staat om zijn weerstandsverhogende invloeden. De Echinacea purpurea wordt hierin bijgestaan door vitamine C - één kauwtablet bevat 50% van de ADH! - die de weerstand extra ondersteunt.

Eén kauwtablet per dag

Als vuistregel kan gehanteerd worden: één kauwtablet per dag voor de dagelijkse weerstand, twee tabletten per dag voor extra weerstand (bijvoorbeeld als je je niet lekker voelt) en drie tabletten indien wenselijk (bijvoorbeeld om aan te sterken na ziekte).

Grote broer van Echinaforce junior kauwtabletten + vitamine C

Echinaforce kauwtabletten + vitamine C is het eerste weerstandsverhogende product op de Nederlandse markt dat in de vorm van een kauwtablet verschijnt. Althans, voor volwassenen. Want in 2009 kwamen de A.Vogel Echinaforce junior kauwtabletten + vitamine C op de markt.

"Na de introductie van de junior variant kwamen er ontzettend veel telefonische verzoeken binnen om de kauwtabletten ook voor volwassenen te ontwikkelen", vertelt Bram Brijder van de A.Vogel Gezondheidslijn. A.Vogel ontwikkelde de volwassen variant volgens hetzelfde principe, alleen bevat deze variant tweemaal zoveel Echinacea purpurea-extract.

 

Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C  € 16,95/60 stuks

 

A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C is een gezondheidsproduct.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief