Extra weerstand in de winter met Echinaforce Hot Drink

Geplaatst op: 07-11-2012

Extra weerstand in de winter met Echinaforce Hot Drink

Soms kun je je in bepaalde periodes slap voelen of niet fit, vooral tijdens de koude en gure wintermaanden kan dit vaak voorkomen. Dan heb je behoefte aan een echte opkikker.

Stimuleert het immuunsysteem

Echinaforce Hot Drink van A.Vogel is een lekkere, verwarmende drank voor elk moment van de dag. Het stimuleert het immuunsysteem van het lichaam en zorgt voor een sneller herstel na ziekte. De 100% natuurlijke drank verwarmt niet alleen maar verhoogt ook de weerstand. Echinaforce Hot Drink bevat naast een hoge concentratie Echinacea purpurea, ook natuurlijk vlierbesconcentraat. Vlierbes wordt al jaren gebruikt ter verhoging van de weerstand en bevat een hoog gehalte aan polyfenolen, natuurlijke antioxidanten die helpen bij het beschermen van gezonde lichaamscellen.

Geschikt vanaf 4 jaar

Echinaforce Hot Drink is een siroop waar je water aan toevoegt: heet water werkt verwarmend, koud water biedt verkoeling. Voor de dagelijkse weerstand is het advies één kopje per dag, voor extra weerstand mag dit oplopen naar een dagdosering van twee tot vijf koppen. Echinaforce Hot Drink is 100% natuurlijk, bevat geen paracetamol en is ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.  Een flesje van 100 ml is goed voor 20 doseringen.

 

Consumentenadviesprijs

 

A.Vogel Echinaforce Hot Drink is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief