Extra rijke Body Butter voor de droge huid van Paula's Choice

Geplaatst op: 03-12-2013

Extra rijke Body Butter voor de droge huid van Paula's Choice

Buiten is het guur en koud, niet echt goed voor je huid! Verzorg en bescherm haar extra met een body butter met verzachtende en kalmerende werkstoffen zoals de nieuwe Clinical Ultra-Rich Soothing Body Butter van Paula's Choice! 

De ultrarijke, kalmerende formule zorgt voor een direct comfortabel aanvoelende huid en is 100% vrij van kleur- en geurstoffen.

Herstellend en beschermend

Deze nieuwe, luxueuze en ultraromige body butter-formule is makkelijk uit te smeren, vormt een beschermend laagje op de huid en hydrateert, verzacht en kalmeert de extreem droge, schrale of gebarsten huid. Het helpt haar te herstellen, gezond te worden en zijdezacht te laten aanvoelen.

Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten

De samenstelling van de nieuwe Paula's Choice Clinical Ultra-Rich Soothing Body Butter bevat een rijke mix van antioxidanten waaronder vitamines C en E in combinatie met hoogwaardige plantaardige ingrediënten zoals olijf-, jojoba-, sojaboon-, rijstzemel- en kokosolie. De toegevoegde hoge gehaltes aan shea butter, mangopitboter, glycerine en squalane hebben intensief voedende, herstellende en verzachtende eigenschappen. Dankzij haver-extract wordt de geprikkelde of geïrriteerde huid gekalmeerd.

Speciale Decemberactie!

Vanaf 1 t/m 15 december 2013 is er een unieke actie met limited edition Liquid Lipsticks van Paula's Choice. Wanneer je voor € 50,00 of meer bestelt via www.paulaschoice.nl krijg je een set van 4 kleurrijke tinten Paula's Choice Liquid Lipsticks t.w.v. € 35,00 cadeau!

 

Consumentenverkoopprijs

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief