Exfoliëren en peelen op een veilige en milde wijze met hannah

Geplaatst op: 25-11-2013

Exfoliëren en peelen op een veilige en milde wijze met hannah

Peelen zorgt voor een zachte, gladde, egale en stralende huid maar teveel peelen of exfoliëren kan de hoornlaag en de natuurlijke beschermfunctie van de huid echter aantasten. Met hannah Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6% onthul je een gladde, zachte en ontvankelijke huidconditie op een veilige en milde wijze.

Deze twee effectieve producten van hannah zijn zo mild dat ze zelfs voor de tere huid rondom de ogen te gebruiken zijn.

Peelen met hannah Enzymatic Skin Peeling

De hannah Enzymatic Skin Peeling is een heel milde peelingcrème voor het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor ieder huidtype dus ook voor de gevoelige huid. De peeling bevat o.a. citroenzuur, sojaproteïnen, aminen, jojoba en huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vit E) hamamelis en palmitine- en stearinezuur. Het verhoogt de spankracht, werkt adstringerend en beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen en zorgt voor een zachte en gladde huid.

Exfoliëren met hannah Glycol Gel 6%

De formule van hannah Glycolic Gel 6% is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen door haar te exfoliëren i.p.v. ‘mechanisch' te scrubben dankzij glycolzuur. Het maakt het de huid niet alleen glad en goed ontvankelijk door het verwijderen van dode huidcellen en een verhoornde huid, maar heeft tevens een intensief collageenverbeterende werking (het activeert de collageensynthese), wat bij consequent gebruik leidt tot zichtbare én voelbare huidversteviging.

Een perfect gladde, stralende én stevige huid

Glycolzuur heeft ook een positieve invloed op de celvernieuwing in de huid. Bij regelmatig gebruik verbetert het de huidstructuur én -textuur waardoor o.a. rimpels, fijne lijntjes, littekens, grove poriën en hyperpigmentatie verminderd worden. Dit milde fruitzuur bevordert bovendien de algehele huidconditie, activeert de celdeling, is verantwoordelijk voor het gladder worden van de huid en hydrateert en verjongt de huid. Het resultaat is een perfect gladde, stralende en stevige huid!

 

Verkoopprijzen

  • hannah Enzymatic Skin Peeling  € 31,50/40 ml
  • hannah Glycolic Gel 6%  € 35,50/30 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief