Exclusieve samenwerking tussen OTC Medical & Douglas

Geplaatst op: 08-04-2014

Exclusieve samenwerking tussen OTC Medical & Douglas

OTC Medical en Parfumerie Douglas hebben onlangs een exclusieve samenwerking gesloten voor de bekende kunstnagels van Elegant Touch. Het gaat om de complete lijn van het merk.

Douglas en Elegant Touch passen zeer goed bij elkaar; de hoge kwaliteit van de producten en de uitstekende uitstraling en het goede advies van Douglas.

Elegant Touch nagels

Elegant Touch is al decennia lang Europa's leading kunstnagel merk en is opgericht in 1979, aan de wereldberoemde King's Road in Londen. Het is het eerste merk dat bij Boots werd verkocht. Elegant Touch leidt de categorie met innovatie. De Core Range bestaat uit een compleet aanbod van Totally Bare, Toenails en Classic French Manicure. Daarnaast zijn er de Core Extensions met o.a. Manicure Kits, Nail Polish Removers en Nail Art.

Celebrity Henry Holland

Elegant Touch heeft ook exclusieve samenwerkingen met celebrities, momenteel werkt Elegant Touch samen met de 30-jarige beroemde fashion designer Henry Holland. Tezamen is er een lijn van kunstnagels samengesteld: House of Holland. De lijn bij Douglas bestaat uit 6 verschillende nagel designs: Geek Chic, Dotty, Face Ash, Zig Zag Stardust, Polka Dot It en Get Nailed voor een fashion-week-ready look binnen enkele minuten.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief