Eucerin introduceert Even Brighter, de pigmentverminderende verzorgingslijn

Geplaatst op: 13-07-2012

Eucerin introduceert Even Brighter, de pigmentverminderende verzorgingslijn

De Eucerin Even Brighter-lijn is dé innovatie op het gebied van egaliserende huidverzorging. De producten verminderen pigmentvlekken zichtbaar, al na 4 tot 6 weken. De productlijn is verrijkt met een zeer effectieve werkstof, waarmee het de strijd aangaat tegen overmatige pigmentatie.

De gehele Eucerin Even Brighter-lijn bestaat uit drie producten en is vanaf eind juli exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie ontstaat door overmatige blootstelling aan UV-licht. De meeste vlekken, van maximaal één centimeter groot, ontstaan dan ook op lichaamsdelen die regelmatig in aanraking komen met zonlicht. Denk hierbij aan het gezicht, de rug van de handen, het decolleté en de onderarmen. De meest voorkomende pigmentvlekken zijn ouderdomsvlekken, sproeten, post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigmentvlekken na acne) en melasma. Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, gaat gepaard met hormonale veranderingen zoals een zwangerschap of het gebruik van de anticonceptiepil. Soms vervagen de vlekken zodra de hormoonbalans is hersteld, maar vaak blijft een gedeelte zichtbaar.

De oplossing ligt bij de oorsprong

Eucerin Even Brighter pakt het probleem bij de oorsprong aan, daar waar de melanine-synthese plaatsvindt. De verzorgingslijn is zo ontwikkeld dat het overmatige melanineproductie tegengaat en pigmentvlekken hierdoor verminderen. De formule gaat nog een stap verder door naast het herstellen van huidschade ook de huid te verzorgen en te beschermen en houdt daarmee de huid in een goede conditie. Net als alle andere Eucerin producten is de Even Brighter-lijn niet alleen effectief, maar ook zeer verdraagzaam voor de huid.

Eucerin Even Brighter pigmentverminderende dagcrème met SPF 30

De hydraterende Even Brighter dagcrème vermindert hyperpigmentatie effectief, van dag tot dag. De formule is zo samengesteld dat het pigment vermindert en tevens de huid verzorgt. De hoge UVA en UVB-beschermingsfactor SPF 30 voorkomt bovendien de vorming van nieuwe pigmentvlekken. Na een periode van 4 tot 6 weken is er een duidelijke vermindering van pigmentatie zichtbaar. Een effect dat steeds sterker wordt naarmate het product in combinatie met de nachtcrème regelmatig en voor een lange periode gebruikt wordt. 

Eucerin Even Brighter pigmentverminderende nachtcrème

De nachtcrème zorgt voor een effectieve vermindering van hyperpigmentatie. De formule is zo samengesteld dat het pigmentatie vermindert, schade herstelt en tot slot de huid gedurende de nacht verzorgt. Het ingrediënt dexpanthenol stimuleert het huidvernieuwingsproces gedurende de nacht. Het resultaat is een fris en ontspannen uitstraling in de ochtend. Na een periode van 4 tot 6 weken is er een duidelijke vermindering van pigmentatie zichtbaar. Een effect dat steeds sterker wordt naarmate het product regelmatig en voor een lange periode gebruikt wordt. Breng de nachtcrème aan op een gereinigde huid. Gebruik het product in combinatie met de dagcrème voor het beste resultaat.

Eucerin Even Brighter Spot Corrector

De Even Brighter Spot Corrector is bedoeld voor de aanpak van specifieke vlekjes zoals ouderdomsvlekken en sproeten. Het product is niet alleen te gebruiken op het gezicht, maar is ook zeer geschikt voor vlekken op de handen of op het decolleté. Na een periode van 4-6 weken is er een duidelijke vermindering van de hyperpigmentatie zichtbaar. Een effect dat steeds sterker wordt naarmate het product regelmatig en voor een lange periode gebruikt wordt. Breng het product twee keer per dag aan op een gereinigde huid. Behandel alleen de plek waar de hyperpigmentatie zich bevindt.


Consumentenadviesprijzen

  • Eucerin Even Brighter dagcrème  € 23,99/50ml
  • Eucerin Even Brighter nachtcrème   € 24,99/50ml
  • Eucerin Even Brighter Spot Corrector  € 15,49/5ml

 

De Eucerin Even Brighter-lijn is vanaf eind juli exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief