Etos voor 4e keer uitgeroepen tot 'Beste Drogist van Nederland'!

Geplaatst op: 22-03-2014

Etos voor 4e keer uitgeroepen tot 'Beste Drogist van Nederland'!

Het is groot feest bij Etos want Etos is voor de 4e keer door de consument verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland'! Dit blijkt uit het GfK Voorjaarsrapport 2014.

De beste service en aanbiedingen

Uit het onafhankelijke onderzoek van GfK onder 6.000 consumenten kwam dat Etos van alle landelijke drogisterijketens de beste in service en voordeel is.

Trots op titel

Onder luid gejuich werd afgelopen maandag 17 maart de wisselbeker aangeboden op het hoofdkantoor van Etos in Zaandam. Wouter Kolk, algemeen directeur a.i. Etos, nam de beker trots en blij verrast in ontvangst. Kolk:"Onze winkels en medewerkers hebben wederom laten zien dat wij de beste service bieden. Dat heeft geleid tot het behalen van deze titel, daar zijn we heel trots op".

Hoge scores voor Etos

In het rapport worden de drogisterijketens Etos, D.I.O., DA, Dirx, Trekpleister en Kruidvat op acht aspecten beoordeeld door consumenten. Bij het onderzoek van GfK scoorde Etos bijzonder hoog op ‘keuze', ‘vriendelijkheid van het personeel' en ‘sfeer in de winkels'. Wouter Kolk: "Ook komend jaar zullen we er hard aan werken om het nog beter te doen en ons verder te onderscheiden op service, product en betaalbaarheid".

Etos werd in 2008, 2009 en 2011 ook verkozen tot 'Beste Drogist van Nederland'.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief