Etos Suncare kids lotion spray 50+ als beste uit test Consumentenbond

Geplaatst op: 17-09-2014

Etos Suncare kids lotion spray 50+ als beste uit test Consumentenbond

Het is weer feest bij Etos want de Suncare kids lotion spray 50+ van het eigen merk kwam met een 7,3 als beste uit de onafhankelijke test van de Consumentenbond.

De spray smeert makkelijk uit,  trekt goed in, laat geen vervelende witte waas achter, is extra waterresistent en dus onmisbaar voor een zonnig dagje uit met de kids.

Goed beschermd

Een kwetsbaar kinderhuidje moet goed beschermd worden tegen de zon. De Etos Suncare kids lotion spray is speciaal hiervoor ontwikkeld en scoorde het beste van alle geteste productenin. Volgens de Consumentenbond heeft Etos de beste zonnebrand om het kinderhuidje te behoeden voor verbranding door de felle zon op het strand, in de tuin of in het zwembadje buiten.

Over de test

De waterbestendigheid en zonbescherming (UVA en UVB) zijn in een laboratorium getest. Met een UV-lamp is bij 10-12 personen gemeten hoe snel de huid verbrandde zonder en met het zonnebrandmiddel. Om de waterbestendigheid te testen is gekeken hoeveel beschermingsfactor er nog over was na 2-5 minuten douchen. Het gebruiksgemak is door twintig personen beoordeeld. Zij beoordeelden aspecten als consistentie (textuur), smeerbaarheid, witte waas, plakkerigheid, intrekken en het gevoel op de huid.

 

Consumentenprijs

  • Etos Suncare kids lotion spray 50+  € 10,99/200 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief