Etos Maxi Luier uitgeroepen tot Beste Koop 2013

Geplaatst op: 20-02-2013

Etos Maxi Luier uitgeroepen tot Beste Koop 2013

Uit een onafhankelijke onderzoek heeft de Consumentenbond de Etos Maxi Luier uitgeroepen tot Beste Koop van 2013. Deze luier voor baby's van 7 tot 18 kg heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Dit werd bekend gemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs die van 20 t/m 24 februari gehouden wordt in de RAI in Amsterdam.

Trots op de titel

Etos speelt hiermee in op de wens van moeders: 98 procent van de Nederlandse moeders vindt het absorberende vermogen van de luier het meest belangrijk en wil droge billen voor haar kindje. Daarnaast is een aantrekkelijke prijs doorslaggevend in de aankoopkeuze. Marthe Commandeur, Category Manager baby-assortiment: "We zijn ontzettend blij en trots dat onze luier als Beste Koop uit de test komt. Bij Etos geloven we in betaalbare kwaliteit. Een gezin onderhouden is al duur genoeg, je wilt natuurlijk altijd de beste verzorging voor je kindje."/p>

Moeder is zelfverzekerd

Nederlandse moeders zijn zelfverzekerd over de verzorging van hun kind. Zo geven zij zichzelf een acht of hoger voor het verschonen van de luier. Wanneer het op de keuze van een luier aankomt, vertrouwt 61 procent op eigen ervaring. Bij twijfel biedt het internet uitkomst (71%) of worden vrienden (51%) en oma's (47%) geraadpleegd.

De top 5

De top 5 opvallende plekken waar moeders regelmatig hun kind verschonen zijn:

1. In de auto
2. Op een bankje in het openbaar
3. In een restaurant
4. In het vliegtuig
5. In een winkel

Beste prijs/kwaliteit verhouding

De Etos Maxi Luier, voor baby's van 7 tot 18 kg, die door de Consumentenbond is uitgeroepen tot de Beste Koop 2013 heeft volgens het onderzoek de beste prijs/kwaliteit verhouding. De luiers zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten € 7,62 voor 40 stuks. Etos luiers zijn verkrijgbaar in de maten new born, mini, midi, maxi, maxi plus, junior en extra large.

Het onderzoek

Etos heeft 900 Nederlandse moeders gevraagd naar hun ervaringen op het gebied van moederschap en het gebruik van luiers. Het onderzoek op het gebied van moederschap is uitgevoerd door Panelwizard. Het onderzoeksbureau Blauw heeft de houding van de vrouw ten opzichte van het gebruik van luiers onderzocht. De resultaten geven een representatieve afspiegeling van de mening van de Nederlandse bevolking.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief