Etos laat je deze feestdagen schitteren!

Geplaatst op: 30-11-2011

Etos laat je deze feestdagen schitteren!

Etos maakt er tijdens de feestdagen weer een feestje van want speciaal voor de feestdagen heeft Etos de Crystal World collection uitgebracht met feestelijke accessoires en schitterende make-up producten.

Voor extra glamour

De Crystal World collection is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die tijdens de feestdagen extra glamorous voor de dag willen komen en bestaat uit een feestelijke top, tasje met pailletten, bronzing powder, nail art zilver en een mooie beautycase. De prijzen variëren van € 1,99 tot € 9,99.

Onweerstaanbare oogopslag

Maak van je ogen tijdens de feestdagen onweerstaanbare en opvallende eyecatchers met X-tra black volume mascara, false lashes, pearl effect mascara, een wimper krultang en glitter eyeliner. Echt een feest voor je wimpers! De prijzen variëren van € 1,99 tot € 4,99.

De collectie MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS

Ook verkrijgbaar voor de feestdagen bij Etos is de bijzondere collectie MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS, sieraden en accessoires met de fijnste kristallen die schitteren bij je feestelijke outfit. De collectie bestaat uit oorstekers en -hangers, kettingen, ringen, glasvijl en een pincet. Met deze collectie wordt het zeker een glansrijk en schitterend einde van 2011! De prijzen variëren van € 4,99 tot € 14,99.

Tips voor feestelijke make-up

Vanaf deze week kun je het beautyfilmpje op hun site bekijken voor make-up tips zodat je zelf je ogen kunt omtoveren tot een opvallende en verleidelijke oogopslag.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief