Etos introduceert gezondheidsschap met 10 verschillende thema's

Geplaatst op: 02-09-2014

Etos introduceert gezondheidsschap met 10 verschillende thema's

Kiezen voor gezond leven is bij Etos, verkozen tot Beste Drogist van Nederland 2014, vanaf nu nog makkelijker want in alle winkels is het nieuwe gezondheidsschap van maar liefst 14 meter ingedeeld in diverse thema's die perfect aansluiten bij de lichamelijke wensen van de klant.

Gezonde snacks, thee & superfoods

In het nieuwe schap 'Good Food' staan superfoods, lekkere gezonde snacks van onder meer Zonnatura en Leev en thee van bekende merken zoals Shoti Maa, Higher Living, English Teashop en Clipper Teas. Etos introduceert deze week ook 10 superfoods van het Eigen Merk zoals Chiazaad, Gojibes, Moerbei, Hennepzaad, Incabes, Superfruit mix en Cranberry.

Overzichtelijk en ruime keuze in producten

Op basis van uitgebreid klantonderzoek is het nieuwe gezondheidsschap ingedeeld in tien verschillende thema's: ‘buik in balans' (van maagtabletten tot producten voor de blaas), ‘blijf bewegen'  zoals spiergels, massageproducten en magnesiumtabletten en  ‘goed voornemen' met ruime keuze in producten om te stoppen met roken en dieetproducten. In het schap ‘voor vrouw en kind' staan o.a. zwangerschapstesten, zwangerschapssupplementen en kindervitamines. Andere themaschappen zijn ‘voor haar, huid en oor', ‘voor je weerstand', ‘allergie, rust en reizen', ‘bij pijn en griep' en ‘bij verkoudheid'. Deze indeling op indicatie en oplossing is uniek in de Nederlandse drogisterijmarkt.

Professioneel en betrouwbaar gezondheidsadvies

Bij het schap vertelt Etos met ‘Beter weetjes' hoe klanten gezond kunnen leven. Belangrijkste gezondheidsadviseurs zijn uiteraard de medewerkers in de winkel. Etos is Erkend Specialist in Zelfzorg en in elke winkels zijn medewerkers met een drogisterijdiploma aanwezig. Ook zijn medewerkers speciaal getraind om klanten een professioneel en betrouwbaar gezondheidsadvies te geven om gezond en bewust te leven.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief