Etos heeft voor ieder huidtype de juiste verzorging!

Geplaatst op: 28-03-2011

Etos heeft voor ieder huidtype de juiste verzorging!

Een verzorgde stralende huid is erg belangrijk en is absoluut de basis van iedere look.

Reiniging van de huid, absolute must 

Een goede reiniging van de huid is een absolute must want vooral 's avonds is het erg belangrijk dat je alle restjes make-up en overig vuil verwijderd van je gezicht. Eens in de zoveel tijd een scrubbeurt of een heerlijk verzorgend maskertje geven je huid een oppepper en dat voel en zie je gelijk!

Vernieuwde verpakkingen

Etos heeft de verpakkingen vernieuwd van alle 7 lijnen eigen merk gezichtsverzorging en die mogen gezien worden! Voor ieder huidtype is er de juiste verzorging en deze betaalbare producten zien er ook nog eens mooi uit in je badkamer.

Betaalbare prijs voor uitstekende kwaliteit

Etos bewijst dat gezichtsverzorging met een uitstekende kwaliteit zeker niet duur hoeft te zijn want de prijzen variëren van € 1.09 tot € 11.55. De producten van de gezichtserzorging in de verschillende lijnen variëren van verfrissende reinigingsproducten, tonics, peelings, oogreinigings pads, reinigingsdoekjes, dagrèmes, nachtrèmes en oogcontourcrèmes. De nieuwe verpakkingen zijn te herkennen aan de frisse kleuren en het mooie strakke ontwerp.

De 7 Etos eigen merk gezichtsverzorgingslijn

De 7 Etos eigen merk gezichtsverzorgingslijn bestaat uit een uitgebreid assortiment met voor ieder huidtype de juiste verzorging:
• Jonge huid (young skin) - 14 jaar
• Onzuivere huid (clean skin)
• Normale & gemengde huid
• Droge & gevoelige huid
• Beginnende huidveroudering (q10) - 30+
• Ouder wordende huid (Hydra-lift) - 40+
• Rijpe huid (Hydra-firm) - 50+

Huidanalyse test

Op Etos.nl kun je ook terecht voor een handige huidanalyse test. Nu kun je ontdekken welk huidtype je hebt en welke producten van Etos eigen merk daarbij passen!

Extra voordelig uitproberen?

Wil je de huidverzorgingsproducten van Etos extra voordelig uitproberen kom dan van 28 maart tot en met 10 april naar Etos want voor alle eigen merk gezichtsverzorgingsproducten geldt het 2e product voor de halve prijs!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief