Etos gaat flink uitpakken op 80ste verjaardag!

Geplaatst op: 17-10-2011

Etos gaat flink uitpakken op 80ste verjaardag!

Etos bestaat dit jaar alweer 80 jaar, dat gaan ze vieren! Vanaf vandaag 17 oktober tot en met 13 november gaan ze flink uitpakken met spectaculaire acties voor klanten.

Hiermee onderstreept Etos dat persoonlijke verzorging al 80 jaar lang voor iedereen bereikbaar is!

De '80 beautyminuten' van Etos

Omdat Etos jarig is delen ze uit met veel feestelijke acties! Klanten profiteren iedere dag van de ‘80 beautyminuten' van Etos, tijdens de actieperiode hebben alle winkels om klokslag 16.00 uur een feestaanbieding zoals een mascara met 80% korting en zijn er scherpe aanbiedingen van bijvoorbeeld 80 cent en 80% korting op producten uit het assortiment.

Fantastische prijzen

Ook ontvangen alle klanten tijdens de actieperiode bij speciale productaanbiedingen een kraskaart (van 31 oktober tot en met 13 november zelfs bij iedere aankoop) waarmee zij kans maken op fantastische prijzen, zoals een van de twee Fiats 500 of één van de 250 beautyarrangementen t.w.v. € 170,- bij het luxe wellnessresort de Veluwse Bron in Emst!

Trots op Etos

Jan Willem Koch, Algemeen Directeur van Etos: "We zijn trots op wat we in 80 jaar met elkaar hebben gerealiseerd. Met meer dan 500 winkels behoren we tot één van de grootste drogisterijketens en hebben we wekelijks miljoenen klanten over de vloer. Zij waarderen ons uitgebreide en verrassende aanbod aan verzorgingsproducten. Dat bleek dit jaar opnieuw toen we voor de derde keer tot beste drogist van Nederland werden verkozen. 80 jaar Etos is voor ons alle reden om met onze klanten feest te vieren. Dat Etos jarig is, gaan klanten merken aan de vele feestaanbiedingen en spectaculair geprijsde producten."

Over Etos

Etos werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. De naam Etos is een afkorting vanEendracht,Toewijding,Overlegen Samenwerking. In 1973 werd het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Inmiddels hebben ze meer dan 500 winkels en zijn ze uitgegroeit tot één van de grootste drogisterijketens van ons land. Dit jaar zijn ze door consumenten voor de derde uitgeroepen tot 'Beste Drogist van Nederland'.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief