Esther Vergeer wint OPI 'Mooie Handen Award 2013'

Geplaatst op: 17-10-2013

Esther Vergeer wint OPI 'Mooie Handen Award 2013'

Elk jaar reikt OPI een award uit aan een vrouw met de mooiste verzorgde handen & nagels van Nederland want verzorgde handen en gelakte nagels zijn tenslotte je visitekaartje. Dit jaar is tennisster Esther Vergeer de trotse winnares van de award!

Anja Happé-Lensen, directrice en nagelexpert van OPI Nederland, overhandigde gisteren de 'Mooie Handen Award 2013' uit aan Esther.

Wilskracht en drive

Anja Happé-Lensen: "Esther heeft mooie, sterke handen, die ze goed verzorgt. Als rolstoeltennisster vormen haar handen dan ook een belangrijk onderdeel, die bovendien vaak in de spotlight staan. Door haar enorme drive en wilskracht heeft Esther zichzelf wereldwijd op de kaart gezet en vele persoonlijke overwinningen behaald. Deze mooie, sterke handen in combinatie met haar drive en wilskracht waren voor Anja doorslaggevend om Esther te selecteren voor deze bijzondere award. Daarnaast vervult Esther verschillende ambassadeurschappen en stimuleert ze sportdeelname door jeugdige gehandicapten via de Esther Vergeer Foundation."

Esther Vergeer is daarom voor OPI de terechte winnares van de "Mooie Handen Award 2013 én het uitgebreide OPI pakket.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief