Emmen twee nieuwe D.I.O. drogisterijen rijker

Geplaatst op: 15-10-2014

Emmen twee nieuwe D.I.O. drogisterijen rijker

Emmen heeft sinds deze week twee nieuwe D.I.O. drogisterijen erbij. Voormalige DA-ondernemers Joop en Alice Maat, sinds 1973 in het ondernemersvak, heropenden hun twee winkels in de D.I.O. formule.

De drogisterij in de Noorderstraat 32 in het centrum van Emmen is de grootste winkel van Joop en Alice met een winkeloppervlakte van 250 m2. De tweede winkel ligt in de wijk de Rietlanden in het winkelcentrum en heeft een winkeloppervlakte van ca. 135 m2.

Combinatiewinkel met salon

D.I.O. drogisterij Maat in het centrum van Emmen heeft 3 schoonheidssalons en is een combinatiewinkel met een uitgebreid assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen, populaire verzorgingsproducten maar ook een volwaardige parfumerie waarin bijna alle top cosmetica-artikelen, van Clarins tot Dior en alle luxe geuren, vertegenwoordigd zijn. Voor het luxe segment hebben ze zich aangesloten bij de nieuwe parfumerieformule ‘Beautiful by' van D.I.O.

Eigen inzicht

Het ondernemersechtpaar koos voor de drogisterijformule D.I.O.. De voornaamste reden was dat zij meer ruimte willen hebben voor hun eigen creativiteit en ondernemerschap. Joop Maat: "Je winkel naar eigen inzicht kunnen runnen en in je assortiment en je acties rekening te kunnen houden met je klantenkring is een groot goed, noodzakelijk zelfs in deze tijd. Maar wel met voldoende ondersteuning in acties en aanbiedingen van een professionele retailorganisatie.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief