emerginC Scientific Organics lanceert super-antioxidanten voor je ogen!

Geplaatst op: 17-07-2012

emerginC Scientific Organics lanceert super-antioxidanten voor je ogen!

emerginC heeft de bijzondere werking van het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine verwerkt in twee nieuwe producten uit de Scientific Organics lijn: eyelight roll-on serum en eyelight cream.

Super-antioxidant astaxanthine

Antioxidanten kom je tegenwoordig overal tegen. En niet voor niets want de werking van antioxidanten is verbluffend. Er zijn vele verschillende typen antioxidanten. Dr. Oz roemde astaxanthine in de Oprah Winfrey show vanwege de extreem hoge antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Het heeft een tot zesduizend maal sterkere antioxiderende werking dan vitamine C en is tot achthonderd maal sterker dan Q10!

Eyelight roll-on serum

emerginC Scientific Organics eyelight serum is een roll-on oogserum met het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine dat zorgt voor een krachtige anti-age werking en tegelijkertijd effectieve aanpak van (vocht)wallen en het oplichten van donkere kringen. Astaxanthine helpt ook de huid te hydrateren, de elasticiteit te verbeteren, de pigmentatie te egaliseren en de celvernieuwing te stimuleren. De roller geeft daarnaast een verkoelend effect, masseert de oogcontouren en stimuleert de bloedcirculatie.

Eyelight cream

De eyelight cream is een actieve anti-age oogcrème, ook op basis van het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine. Net als het serum heeft het een krachtige anti-age werking, helpt het vochtwallen rond en onder de ogen ontzwellen en donkere kringen een lichtere teint te geven. Daarnaast werkt het verkoelend en vermindert de crème sporen van vermoeidheid rond de ogen. Het serum bevat tevens hyaluronzuur, druivenstamcellen, zeewier extract, kombucha, groene en witte thee en yerba mate.

'Facelift without surgery'

Vitamine A (retinol), vitamine C en E, druivenpitextract en fyto-stamcellen uit druiven zijn toegevoegd voor een optimale anti-age werking. Derm SRC, in de USA bekend onder de bijnaam ‘facelift without surgery', stimuleert de huideigen aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine op zeer effectieve wijze. Tot slot helpt Aquacell de huid goed gehydrateerd te houden.

Zonder parabenen en minerale oliën

Alle emerginC producten zijn vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale oliën en synthetische conserveringsmiddelen. Daarnaast is minstens 70% van de werkstoffen in de emerginC Scientific Organics afkomstig van organische teelt.

 

Adviesverkoopprijzen

  • emerginC Scientific Organics eyelight roll-on serum  € 58,-/10 ml
  • emerginC Scientific Organics eyelight cream  € 68,-/15 ml


De eyelight roll-on serum en eyelight cream zijn verkrijgbaar vanaf augustus via www.skinnovators.com.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief