Effectieve kuurbehandeling voor cellulite

Geplaatst op: 10-02-2012

Effectieve kuurbehandeling voor cellulite

Veel vrouwen hebben last van cellulite, de ontsierende putjes in de billen en bovenbenen brengen de nodige frustraties met zich mee en kunnen het zelfvertrouwen een flinke deuk geven.

Nieuw op de Nederlandse markt zijn de producten van HAPPY COSMETICS op basis van de "Happiness Molecule". Deze lijn biedt met de White Body Scrub en de Cell Cream, Crème Minceur twee effectieve producten die cellulite in gecombineerd gebruik op een effectieve wijze genadeloos aanpakken.

Over HAPPY COSMETICS

HAPPY COSMETICS is een van oorsprong Frans cosmeticamerk. Deze compacte lijn bevat unieke en innovatieve producten, samengesteld uit meer dan 39 botanische werkstoffen op basis van natuurlijke plantenoliën. Alle producten zijn vrij van parabenen en bevatten geen minerale oliën, phenoxyethanol of siliconen. De formules zijn uiteraard niet getest op dieren en bevatten ook geen dierlijke ingrediënten.

De "Happiness Molecule"

Hét geheime ingrediënt in alle producten is de zogeheten "Happiness Molecule". Dit plantaardige werkstofcomplex is afkomstig uit het extract van de Zwarte Orchidee die een rijk verzorgende anti-aging essentiële olie levert. In combinatie met Siberische Edelweiss ontstaat een synergetische, unieke combinatie die op een volledig natuurlijke wijze het effect van bèta- endorfines nabootst en daarmee ontspannende en kalmerende effecten van alle producten op de huid bevordert. Door de frisse en opwekkende geurbelevingen van alle formules dankzij de toevoegingen van plantaardige, essentiële oliën hebben deze tevens een euforiserende werking op het humeur.

HAPPY COSMETICS White Body Scrub

In de strijd tegen cellulite is het vooraf goed glad, zacht en ontvankelijk maken van de ‘probleemzones' van de lichaamshuid een eerste, onmisbare stap. De White Body Scrub is een royale pot met daarin een bodyscrub met een tintelfrisse pepermuntgeur op basis van rijstpoeder, bamboe, kerrieplant en suikermoleculen. De formule verwijdert op een effectieve wijze dode huidcellen en onzuiverheden. De scrub maakt de lichaamshuid fluweelzacht, glad en goed ontvankelijk voor de overige producten van HAPPY COSMETICS die hierna worden aangebracht.

Pure wellness- beleving

Dankzij de toevoeging van vochtregulerende zonnebloemolie wordt de huid tijdens het scrubben intensief gevoed en verzorgd. De toevoeging van het extract van Zwarte Orchidee, de "Happiness Molecule" en essentiële oliën van o.a. Roomse kamille, geranium, zoete sinaasappel, sandelhout, pepermunt en den, maken deze bodyscrub tot een pure, sensorische wellness- beleving voor alle zintuigen!

HAPPY COSMETICS Cell Cream, Crème Minceur

De nieuwe Cell Cream, Crème Minceur is een frisse gelformule in de strijd tegen cellulite en voor een plaatselijke silhouetverbetering. Deze innovatieve formule is verrijkt met micropatches van cafeïne, groene thee- extract en arnica die bekend staan vanwege hun vetafbrekende eigenschappen, het bevorderen van een goede doorbloeding in de huid en de afvoer van afvalstoffen. De crème  hermodelleert het silhouet en het verstevigt de lichaamshuid bij consequent dagelijks gebruik gedurende minimaal 1 maand. Dankzij de toevoeging van salicylzuur wordt de huid tevens zichtbaar én voelbaar gladder en zachter.

Met krachtige antioxidant werking

De toegevoegde vitamine E, zonnebloem- en druivenpitolie in de Cell Cream, Crème Minceur verzorgen de lichaamshuid intensief en hebben een krachtige antioxidant werking. De toevoeging van het extract van de Zwarte Orchidee en de "Happiness Molecule" maakt ook van deze cellulite- behandeling een sensorische beleving voor alle zintuigen!


Verkoopprijzen

  • HAPPY COSMETICS White Body Scrub  € 45,00/200ml
  • HAPPY COSMETICS Cell Cream, Crème Minceur  € 58,00/150ml

 

De producten van HAPPY COSMETICS worden exclusief in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Foxcosmetics uit Waalwijk.

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief