Effectieve aanpak bij huidverkleuringen en doffe teint

Geplaatst op: 02-10-2012

Effectieve aanpak bij huidverkleuringen en doffe teint

Een oneffen of doffe huid, pigmentvlekjes, rode vlekjes en andere bruine vlekjes geven de gezichtshuid een oudere uitstraling. De nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment van Paula's Choice pakt huidverkleuringen aan en zorgt dat de teint opnieuw een egale, heldere en opvallend frisse uitstraling krijgt.

Bevat o.a. vitamines en hoogwaardige antioxidanten

Producten op basis van hydrochinon als huidoplichtende werkstof zijn verboden in Europa. De formule van de nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment van Paula's Choice is vrij van hydrochinon en heeft in plaats daarvan een synergetische samenstelling op basis van plantaardige, teintoplichtende ingrediënten, vitamines en hoogwaardige antioxidanten. De samenstelling is hét perfecte en veilige alternatief voor producten op basis van hydrochinon.

Uniek dankzij teintoplichtend complex 

Deze technologisch geavanceerde formule die huidverkleuringen (zoals bruine pigmentvlekjes door zonneschade of rode vlekjes na puistjes of muggenbeten) lichter maakt en die de teint opvallend egaal en gezond laat stralen, bevat een uniek complex van bewezen effectieve vitamine- en plantenextracten. Paula's Choice heeft op de formule een exclusief eigendomsrecht. De samenstelling met een lichtgewicht, zijdezachte textuur op basis van onder andere niacinamide*, witte moerbei- extract, moerbeiwortel en zoethoutwortel, maakt huidverkleuringen bij consequent dagelijks gebruik dag na dag lichter en egaliseert de algehele teint. Dit zorgt voor een opvallend egalere en meer jeugdige uitstraling.

Direct een stralende en frisse teint

De nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment zorgt tevens direct voor een stralende en frisse teint, dankzij lichtweerkaatsende pigmenten op basis van mica. Een exclusieve synergie van huidherstellende- en antioxidant ingrediënten, waaronder vitamine E, druivenpitolie, panthenol, hyaluronzuur, ceramiden en Scutellaria baicalensis wortelextract, gaat de diverse tekenen van huidveroudering tegen. Langdurig en consequent dagelijks gebruik, in combinatie met het eveneens dagelijkse gebruik van een product met een SPF, zal helpen voorkomen dat huidverkleuringen terugkomen en gaat tevens de vorming van nieuwe huidverkleuringen tegen.

Paula's Choice RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment

  • Laat een doffe huid direct optisch stralen en zorgt voor een mooie, jonger uitziende huid
  • Vermindert bij langdurig en consequent dagelijks gebruik de zichtbaarheid van bruine pigmentvlekjes en rode vlekjes (bijv. veroorzaakt door puistjes of muggenbeten)
  • Verbetert een oneffen teint
  • Ontwikkeld op basis van een synergetische mix van plantaardige teintoplichtende werkstoffen, vitamines en antioxidanten, waarvan is bewezen dat ze huidverkleuringen lichter helpen maken
  • Voorkomt in combinatie met een product met een SPF dat nieuwe huidverkleuringen ontstaan
  • 100% vrij van geur- en kleurstoffen

 

Verkoopprijs

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief