Efamol

Geplaatst op: 18-01-2010

Efamol is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in essentiële vetzuren uit visolie en teunisbloemolie. Het merk houdt zich voortdurend bezig met onderzoek naar de werking van omega vetzuren op de gezondheid.

Goede ondersteuning

Op basis daarvan ontwikkelt Efamol volgens de laatste wetenschappelijke inzichten hoogwaardige producten, afgestemd op de specifieke leeftijdsgroepen en hun behoeften. Sinds de oprichting ontwikkelde Efamol een gespecialiseerd assortiment van vetzuurproducten, gericht op een goede ondersteuning en gezondheid van hart en bloedvaten, hersenen, ogen, huid en stofwisselingsprocessen.

Bekend in 26 landen

In 2006 nam het Engelse bedrijf Wassen de activiteiten van Efamol over. In Nederland en België wordt de distributie van de Efamol producten verzorgd door Biohorma BV. Wereldwijd wordt het Efamol assortiment in meer dan 26 landen gedistribueerd, waaronder de UK, Scandinavië, Duitsland, Singapore, Australië en Canada. Hiermee is Efamol één van de weinige echt internationale merken binnen de supplementenindustrie.

Efamol: zeker en zuiver

Efamol gebruikt voor haar producten alleen speciaal geselecteerde vissoorten, vrij van PCB’s en andere schadelijke stoffen. Voor de visoliën gebruikt het merk uitsluitend wilde vis, die volgens dolfijnvriendelijke en duurzame methoden is gevangen (gecertificeerd). Efamol verkrijgt daarnaast – volgens een speciaal procédé – zuivere teunisbloemolie van kwalitatief hoogwaardige teunisbloemen. De zuiverheid van Efamol producten blijft extra gewaarborgd doordat ze geen suiker, gluten, tarwe, gist, van melk afgeleide stoffen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevatten.

 

Efamol is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de biijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief