Eerste hulp bij aambeien, elk moment van de dag

Geplaatst op: 26-01-2011

Eerste hulp bij aambeien, elk moment van de dag

Belangrijk nieuws voor 1 op de 2 Nederlanders... Eerste hulp bij aambeien, elk moment van de dag.

Onmiddellijk effect, hygiënisch en gemakkelijk in gebruik

Maar liefst 71% van de testgebruikers* vindt ‘m gemakkelijker in gebruik dan andere producten bij aambeien. En dat naast het feit dat hij hygiënischer (84%), verkoelender (77%) en sneller (70%) werkt. Daarmee heeft de nieuwe HemoClin Aambeienspray een stevige troef in handen. Het maakt hem namelijk ook uitermate geschikt voor gebruik onderweg, op vakantie, op het werk of zelfs op een feestje. Aambeien belemmeren immers continu, ook wanneer het níet uitkomt.

1 op de 2 Nederlanders

Maar liefst 1 op de 2 Nederlanders heeft te maken met aambeien en/of andere anale ongemakken. Met alle jeuk, branderigheid en irritatie van dien. Toch blijkt uit onderzoek dat zo'n 40% van deze mensen zijn klachten niet behandelt. Met name door ontevredenheid over het effect en de hygiëne van in het verleden gebruikte producten.

Verlicht aambeienverschijnselen en ondersteunt natuurlijke genezingsproces

HemoClin Aambeienspray verlicht aambeienverschijnselen als jeuk, branderigheid en irritatie onmiddellijk en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces effectief. Extra voordeel van de HemoClin spray is dat de vloeistof hygiënisch is aan te brengen, zónder de huid aan te raken. Bovendien sprayt hij vanuit alle hoeken, ook wanneer hij schuin of op de kop wordt gehouden. De inhoud bevat 35 ml en is goed voor circa 75 doseringen.


Consumentenadviesprijs

 

 

HemoClin aambeienspray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief