Eerste displays voor nieuwe ‘Etos Healtbooster' geproduceerd door XCJ reclameproductie

Geplaatst op: 03-03-2014

Eerste displays voor nieuwe ‘Etos Healtbooster' geproduceerd door XCJ reclameproductie

Voor de vijfde maal wordt dit jaar weer de Landelijke Luizendag georganiseerd door het Landelijk Steunpunt Hoofdluis in samenwerking met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het doel van deze speciale dag (woensdag na de voorjaarsvakantie) is om Nederland in 1 keer luizenvrij te krijgen.

Sinds 2012 is XTLuis sponsor van deze dag die in het teken staat van massaal controleren van luizen op basisscholen in heel Nederland.&

Informatiefolder Landelijke Luizendag

XTLuis heeft voor de Landelijke Luizendag een informatiefolder ontworpen met o.a. kaminstructies, feiten en misverstanden over hoofdluis en een kortingscoupon voor producten van XTLuis. De bedoeling is dat scholen deze folder meegegeven aan de kinderen voor hun ouders. De Luizendag folder (inclusief kortingscoupon) is ook te downloaden.

XTLuis display bij Etos

Deze speciale actie heeft XTLuis dit jaar opgezet in samenwerking met Etos. De display van XTLuis is ontworpen en geproduceerd door XCJ reclameproductie uit Apeldoorn en is in circa 300 Etos vestigingen in heel Nederland te vinden. De producten van XTLuis zijn allemaal huidvriendelijk en pesticidenvrij waardoor resistentie niet mogelijk is. De productlijn bestaat uit de XTLuis Lotion (aanbevolen door het RIVM in het protocol hoofdluis), de XTLuis Once (doodt hoofdluis en neten in één behandeling van 15 minuten) en de XTLuis Treat & Go (op waterbasis waardoor kinderen ongemerkt naar school en buiten kunnen spelen).

Vernieuwde website XTLuis

XTLuis is momenteel druk bezig om de website te restylen naar aanleiding van een uitgebreid consumentenonderzoek. Naar verwachting is de geheel vernieuwde website van XTLuis volgende week up and running!

 

XTLuis Lotion is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

XTLuis Once en XTLuis Treat & Go zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Product en actie informatie: NovumPharma

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief