Een zomerse sprankeling op je gezicht!

Geplaatst op: 19-05-2011

Een zomerse sprankeling op je gezicht!

Een onweerstaanbare sprankelende zomerse uitstraling op je gezicht creëer je met de handige ‘The Next Generation' Mineral Bronzing Brush Powder van freshMinerals!

100% natuurlijk, 24 uur perfect

Met freshMinerals biedt het de huid veel meer dan alleen maar kleur want de gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk en zeer gebruiksvriendelijk. Ze blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken én beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80), freshMinerals is dan ook echt "The Next Generation" op het gebied van Minerale Make-up!

Een instant zonnige gloed

Met freshMinerals Mineral Bronzing Brush Powder in de nuance ‘Beautiful' geef je je gezicht in slechts enkele kwaststreken direct een mooie zomerse uitstraling of je reeds gebruinde teint intensiveren! Dit handige make-upproduct bestaat uit een uitschuifbare poederkwast met een geïntegreerd reservoir met daarin het minerale bronzing poeder.

Zonder parfum, olie en talk

De formule bevat de vitamines A, C en E en silica, die de huid hydrateert en voor een zijdezacht gevoel zorgt. De samenstelling is vrij van parfum, olie en talk en geeft het je huid een stralend zomers effect.

 

Verkoopprijs

  • freshMinerals Mineral Bronzing Brush Powder ‘Beautiful'  € 29,95

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief