Een stralende huid tijdens de zomer dankzij de Diamond Cellular-producten van Oriflame

Geplaatst op: 12-07-2012

Een stralende huid tijdens de zomer dankzij de Diamond Cellular-producten van Oriflame

De teint kan onder invloed van UV-straling haar gelijkmatige en frisse uitstraling verliezen waardoor er pigmentvlekjes en droogtelijntjes kunnen ontstaan.

Met de Diamond Cellular-producten van Oriflame, op basis van puur diamantpoeder, zorg je ervoor dat de huid binnen no time weer intens straalt, met een opvallend frisse teint!

White Diamond Elixer

Alle producten uit deze luxueuze huidverzorgingslijn van Oriflame zijn gebaseerd op het White Diamond Elixer, een geavanceerde combinatie van puur diamantpoeder, Actiwhite (een teintoplichtende en -verhelderende werkstof) en witte truffelextract. Door de huid consequent te reinigen, te exfoliëren en te verzorgen met producten op basis van dit hoogwaardige elixer, wordt de teint dag na dag egaler en krijgt deze opnieuw een gezonde en stralende glans.

Reinigen met alles-in-een cleanser, toner en make-upremover

Geef je huid supersnel een diepgaande én teintverhelderende ‘all-over' reiniging met deze micellaire reinigingslotion op basis van het White Diamond Elixer, melkzuur en allantoïne. Dankzij de micellaire technologie is het gebruik van water overbodig. Met deze alles-in-één-formule reinig en verfris je de huid en verwijder je tegelijkertijd moeiteloos je make-up.

Wekelijks exfolieren voor egale stralende teint

Door de huid één tot twee maal per week te exfoliëren met deze luxueuze formule op basis van het White Diamond Elixer, sheabutterextract, zonnebloemolie en melkzuur, zorg je voor een gladde, zijdezachte en ontvankelijke huid. Op basis van puur diamantpoeder wordt de huid op een milde wijze gepolijst. De formule verwijdert in één keer op een zachte en effectieve manier alle onzuiverheden en dode huidcellen en onthult een stralende en zichtbaar egalere teint.

Dag- en nachtverzorging voor jeugdige frisse uitstraling

Deze rijke verzorgingscrème is geschikt voor zowel overdag als 's nachts. De formule bevat het White Diamond Elixer dat zorgt voor een egalere, jeugdige, heldere en frisse uitstraling. Het toegevoegde ‘Eternal Beauty Complex' op basis van werkstoffen zoals mirte- en kerrieplantextracten, oligopeptiden en silicium, verlengt de levensduur van de huidcellen. Dankzij lichtreflecterende pigmenten krijgt de huid direct een zichtbaar gave en jeugdige uitstraling en een gezonde glans.


Adviesverkoopprijzen

  • Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser  € 25,95/200ml
  • Oriflame Diamond Cellular Illuminating Exfoliator € 22,95/150ml
  • Oriflame Diamond Cellular Anti-Ageing Cream € 55,95/50ml

Meer informatie: wwww.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief