Een stralende en sprankelende look met Kerst!

Geplaatst op: 12-12-2013

Een stralende en sprankelende look met Kerst!

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien! Natuurlijk hoort er bij een mooie outfit ook een adembenemende look met een prachtige'' glow' waardoor jij stralend aan het kerstdiner verschijnt...

Met de Limited Edition Giordani Gold Opulent Night Pearls en Night Lipstick van Oriflame maak je absoluut een spetterende en fantastische indruk!

Drie soorten hoogwaardige poederparels

Glitters en glans, daar draait het om tijdens de feestdagen! Met de Giordani Gold Opulent Night Pearls van Oriflame tover jij op je gezicht, maar ook op je decolleté, jukbeenderen etc. een subtiele, stralende en glinsterende finish. Deze Limited Edition bronzing pearls bestaan uit een elegante mix van drie soorten hoogwaardige poederparels, verrijkt met witte saffier en zitten in een prachtig luxe doosje.

Briljante glans met vit E

Maak je lippen mooi en sexy met de nieuwe Limited Edition collectie van Oriflame Giordani Gold Opulent Night Lipsticks! Deze verzorgende lipsticks op basis van vitamine E bestaan uit drie rijke tinten lipstick en zijn op basis van witte saffierpoeder die je lippen een mooie briljante glans geven en ze heerlijk zacht, glad en goed gehydrateerd laten aanvoelen. 


Consumentenadviesprijzen

  • Giordani Gold Opulent Night Pearls Limited Edition  € 30,00/25 g
  • Oriflame Giordani Gold Opulent Night Lipstick Limited Edition  € 15,00 per stuk

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief