Een stralende en gelijkmatige bruine teint!

Geplaatst op: 16-03-2011

Een stralende en gelijkmatige bruine teint!

Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht en daarmee de periode van de meer luchtige mode en korte rokken, staat het opbouwen van een mooie bruine teint weer op menig ‘To Do'-lijstje!

De nieuwe Australian Gold Raydiant!

Inmiddels is bekend dat het op een verantwoorde wijze met regelmaat zonnebaden veel goede eigenschapen heeft voor de mens en diens gezondheid. Met de nieuwe Australian Gold Raydiant op basis van 18-voudige bronzers, bouw in je in slechts korte tijd een mooie en vooral gelijkmatige bruine teint op, die bovendien dankzij de unieke formule extra lang aanhoudt en die de huid opvallend stralend voor de dag laat komen!

18-voudige bronzer op basis van Mahakanni- extract

De geavanceerde samenstelling van de nieuwe Australian Gold Raydiant bevat een 18-voudige bronzer, gebaseerd op het Mahakanni- extract, tyrosine en natuurlijke bronzers waaronder cacao- extract, zwarte walnootolie, wortelolie en chicoreiwortel- extract. Dit zorgt ervoor dat de huid zeer snel van een prachtige, intense en vooral opvallend gelijkmatige bruine teint wordt voorzien in slechts enkele sessies onder de zonnebank.

Beschermt de huid tegen voortijdige veroudering

De eenmaal verkregen mooie bruine teint houdt tot 8 dagen aan. Verzorgende werkstoffen zoals allantoïne, aloë vera- extract, panthenol, rijstolie, hamamelis- extract en banaan voeden, hydrateren en verzachten de huid. Antioxidant- werkstoffen waaronder vitamine E, Co-enzym Q10 en riboflavine beschermen de huid tegen een voortijdige veroudering en gaan de vorming van rimpels tegen.

Met HeatWave Warming Complex

Vrijwel iedereen kent het aangenaam verwarmende effect dat zonnestraling heeft op de huid. De formule van de nieuwe Australian Gold Raydiant bevat het zogeheten ‘HeatWave Warming Complex'. Onder invloed van de UV- straling van de zonnebank zorgt dit voor een plezierig verwarmende gevoelssensatie en een verbeterde bloedcirculatie in de huid. Het resultaat? Een subliem gebruinde teint en een huid die opvallend gezond en zacht blozend straalt!

Fris en fruitige geurbeleving

Een nadeel van zeer veel zonnebankproducten is de hinderlijke oxidatiegeur die deze achterlaten laat op de huid. Australian Gold Raydiant heeft deze hinderlijke geur NIET dankzij de toevoeging van unieke ‘Tanfresh - technologie'. Deze nieuwe, hoogwaardige zonnebanklotion heeft daarentegen een opwekkende, zogeheten ‘SunScentual'- geurbeleving die fris en fruitig is en die je direct in een zonnige, bijna tropische stemming brengt!

 

Verkoopprijzen

  • Australian Gold Raydiant    € 16,95/ sachet 15 ml  (NIEUW!)
  • Australian Gold Raydiant    € 99,95/ tube 296 ml  (NIEUW!)

 

 

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief