Een stralend voorjaar met de nieuwe geuren van Oriflame

Geplaatst op: 11-03-2014

Een stralend voorjaar met de nieuwe geuren van Oriflame

Het mooie voorjaar staat ook in het teken van nieuwe geuren en nieuwe collecties! Oriflame introduceert drie nieuwe geuren, een voor dames en twee nieuwe geuren voor heren.

De stijlvolle glazen flacons hebben prachtige silhouettes en zijn echte eyecatchers.

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame's verleidelijke Lady Avebury Eau de Parfum is ontwikkeld voor de stijlvolle en zelfverzekerde vrouw. Het nieuwe Eau de Parfum heeft verleidelijke geurakkoorden van colone, citroen, zwarte bessen, suède, groene thee met rozenblaadjes, jasmijn, patchoeli, kasjmier en mos. 

Oriflame Men Ultimate Eau de Toilette

Oriflame Men Ultimate Eau de Toilette is een geur voor de zelfverzekerde man! Pittige Indiase timutpeper gecombineerd met zilt wateraccenten, Russische salie, warm zand, wierook, patchoeli en geurnoten van warm cederhout, sandelhout en ambergris zorgen samen voor de ingrediënten van deze mannelijke geur.

Oriflame Men's Collection Dark Wood Eau de Toilette

De nieuwe sensuele Oriflame Men's Collection Dark Wood Eau de Toilette is een mysterieuze geur met aantrekkelijke noten van mandarijn, cypres, zwarte peper, sandel-, ceder- en kasjmierhout in combinatie met warme geurnoten van gajakhout, blonde tabak en ambrox.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief