Een sprankelende 'healthy glow' voor je gezicht

Geplaatst op: 14-12-2011

Een sprankelende 'healthy glow' voor je gezicht

Een gezonde glanzende teint staat verzorgd en fris. Met de lijn van PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals kun je een sprankelende teintverfraaiing en zichtbare huidverbetering realiseren met slechts enkele kwaststreken!

Verdoezelt oneffenheden

PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier! Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes.

Verminderd fijne lijntjes

PRIORI CoffeeBerry Finishing Touch is een ‘soft focus'- minerale poeder op basis van het koffiebes- extract en wordt aangebracht over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect verzorgd en fris uitziet! De fluweelzachte poedertextuur creëert een natuurlijk ogende finish, dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval gelijkmatig verspreiden. Dit zorgt voor een sprankelende ‘healthy glow', waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en waardoor de poriestructuur wordt verfijnd.

 

Verkoopprijzen

  • PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer  € 50,00
  • PRIORI CoffeeBerry Finishing Touch  € 50,00

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief